Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #11 Tertemiz HDD. Dikkatli kullanmışsın helal olsun.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.354 Çözümler 8 Yer Bodrum 24 Aralık 2020 #12 Elektrikci_Hasan dedi: Tertemiz HDD. Dikkatli kullanmışsın helal olsun. Genişletmek için tıkla... Sevindim, teşekkürler.
Elektrikci_Hasan dedi: Tertemiz HDD. Dikkatli kullanmışsın helal olsun. Genişletmek için tıkla... Sevindim, teşekkürler.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #13 HDD Sentinel paylaşır mısınız? Acayip derecede iyi sonuçlar. Bir de Crystal Disk Mark hız testi yapabilir misiniz?
HDD Sentinel paylaşır mısınız? Acayip derecede iyi sonuçlar. Bir de Crystal Disk Mark hız testi yapabilir misiniz?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 24 Aralık 2020 #14 polat.cbk dedi: Depolamaya önem veren birisiyim verilerimi kendi canım gibi sahipleniyorum. Genişletmek için tıkla... Tek bir diske önemli verilere yedeklememek lazım. Alternatif diskler veya internet ortamına yedekleme yapmak iyi olur.
polat.cbk dedi: Depolamaya önem veren birisiyim verilerimi kendi canım gibi sahipleniyorum. Genişletmek için tıkla... Tek bir diske önemli verilere yedeklememek lazım. Alternatif diskler veya internet ortamına yedekleme yapmak iyi olur.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.354 Çözümler 8 Yer Bodrum 24 Aralık 2020 #15 BerkayZ87 dedi: HDD Sentinel paylaşır mısınız? Acayip derecede iyi sonuçlar. Bir de Crystal Disk Mark hız testi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... "C:" bölümüne Windows kurulu. "D:" ise normal. HDD Sentinel'de ne yapacağımı tam anlayamadım o yüzden "Genel Bakış" sekmesini atıyorum.
BerkayZ87 dedi: HDD Sentinel paylaşır mısınız? Acayip derecede iyi sonuçlar. Bir de Crystal Disk Mark hız testi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... "C:" bölümüne Windows kurulu. "D:" ise normal. HDD Sentinel'de ne yapacağımı tam anlayamadım o yüzden "Genel Bakış" sekmesini atıyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #16 polat.cbk dedi: "C:" bölümüne Windows kurulu. "D:" ise normal. HDD Sentinel'de ne yapacağımı tam anlayamadım o yüzden "Genel Bakış" sekmesini atıyorum. Eki Görüntüle 797804Eki Görüntüle 797805 Eki Görüntüle 797806 Genişletmek için tıkla... Yok artık, 10 yıllık bir HDD'ye nasıl hiçbir şey olmaz. Akıl alır gibi değil.
polat.cbk dedi: "C:" bölümüne Windows kurulu. "D:" ise normal. HDD Sentinel'de ne yapacağımı tam anlayamadım o yüzden "Genel Bakış" sekmesini atıyorum. Eki Görüntüle 797804Eki Görüntüle 797805 Eki Görüntüle 797806 Genişletmek için tıkla... Yok artık, 10 yıllık bir HDD'ye nasıl hiçbir şey olmaz. Akıl alır gibi değil.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.354 Çözümler 8 Yer Bodrum 24 Aralık 2020 #17 Birisi dedi: Tek bir diske önemli verilere yedeklememek lazım. Alternatif diskler veya internet ortamına yedekleme yapmak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Harici disk ve bazı bulut depolama alanlarını kullanıyorum zaten. Ben sadece bilgisayar için demiştim. BerkayZ87 dedi: Yok artık, 10 yıllık bir SSD'de nasıl hiçbir şey olmaz. Akıl alır gibi değil. Genişletmek için tıkla... Cidden bu kadar iyi mi yahu? HDD programları bozmuş olmasın.
Birisi dedi: Tek bir diske önemli verilere yedeklememek lazım. Alternatif diskler veya internet ortamına yedekleme yapmak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Harici disk ve bazı bulut depolama alanlarını kullanıyorum zaten. Ben sadece bilgisayar için demiştim. BerkayZ87 dedi: Yok artık, 10 yıllık bir SSD'de nasıl hiçbir şey olmaz. Akıl alır gibi değil. Genişletmek için tıkla... Cidden bu kadar iyi mi yahu? HDD programları bozmuş olmasın.
Samwise Gamgee Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 793 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #18 Yıllanmış şarap misali.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #19 polat.cbk dedi: Cidden bu kadar iyi mi yahu? HDD programları bozmuş olmasın. Genişletmek için tıkla... Diskin durumu gerçekten iyi. Programlar bozuk değil.
polat.cbk dedi: Cidden bu kadar iyi mi yahu? HDD programları bozmuş olmasın. Genişletmek için tıkla... Diskin durumu gerçekten iyi. Programlar bozuk değil.