100.000-120.000 TL otomobil önerisi

Usta Honda olan hoşuma gitti ama ne olur sizce alınır mı? Km yüksek masraf yaptırır mı dersiniz motor Asya iner vs diye çok korkuyorum çünkü zaten borçla alınacak.

Hocam bana kalırsa o kadar borca girilmez ama Opel buldum onu atayım şimdi.
 
Konudaki çoğu araç tamamen ezbere atılmış gibi. Yüksek KM'li dizellerden uzak durun. Hybrid Civic parçası büyük ihtimalle cep yakacaktır. Ağır araçtır ayrıca.

Dizel olarak 2007-2008 (öncelik Ghia paket olsun) Focus, Multijet Linea bakabilirsin. LPG düşünürsen Megane 2, Corolla Sol, temiz iES bulunabilir güvenlik paket.

Ekstra olarak düşük KM'li bulunacağını sanmam ama tank gibi olan 96-97 model civarı Mercedes E200 öneririm. LPG ile güzel uyum yakalıyor ayrıca araba fiyatına göre çok keyifli. Arkadan itiş, 136 HP.
 
Konudaki çoğu araç tamamen ezbere atılmış gibi. Yüksek Km'li dizellerden uzak durun. Hybrid civic parçası büyük ihtimalle cep yakacaktır. Ağır araçtır ayrıca.

Dizel olarak 2007-2008 (öncelik ghia paket olsun) focus, multijet linea bakabilirsin. LPG düşünürsen Megane 2, corolla sol, temiz ies bulunabilir güvenlik paket.

Ekstra olarak düşük Km'li bulunacağını sanmam ama tank gibi olan 96-97 model civarı Mercedes E200 öneririm. LPG ile güzel uyum yakalıyor ayrıca araba fiyatına göre çok keyifli. Arkadan itiş, 136 HP.

Linea alınmaz hocam saygılar 1.3 motora Turbo'yla denge kurmaya çalışıp yürürünü bozdular.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı