100-130 TL arası mouse tavsiyesi

Bütçe
130

SkyHawking

Hectopat
Merhaba belirttiğim bütçe banında güzel bir mouse önerisi var mıdır?

Gamenote MS814 almayı planlıyorum. Daha iyi bir öneri yapabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçenizi 50 TL daha yükseltirseniz G102'yi tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız çok uzun süredir kullanmaktayım ve ben çok sert davranırım Mouse'a fakat bu cidden dayanlıklı 120 TL civarında adam akıllı bir mouse bulmanız çok zor hem de oyun oynayacaksanız sensörü çok önemli.

Eğer bütçenizi 50 TL daha yükseltirseniz G102'yi tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız çok uzun süredir kullanmaktayım ve ben çok sert davranırım Mouse'a fakat bu cidden dayanlıklı 120 TL civarında adam akıllı bir mouse bulmanız çok zor hem de oyun oynayacaksanız sensörü çok önemli.
maalesef en son sınır bu kadar :/

Hocam Gamenote markasını hiç duymadım. MSI kalitelidir. En azından markanın kaliteliğini bildiğimiz için daha garanti.

MSI her zaman F/P olmuyor maalesef evet F/P üretiyorlar ama onu da çok düşük malzemeden yapıyorlar MSI bütçeli ürünlerde iyi iş çıkıyor sadece en azından benim tecrübem öyle.

Biraz bütçe aşmaya çalışıp bu fareyi alın.

Bütçe aşamazsanız da Gamenote MS814 alabilirsiniz. Ama MSI Clutch GM08 almayın. Sensörü iyi değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı