Herkese merhaba arkadaşlar. Gaming mouse almayı düşünüyorum. Bütçem 100 150 tl arası. Daha az da olabilir biraz fazla da olabilir. Şimdilik a4 tech bloody v7 ve logitech g302'yi düşünüyorum. Aktif lol ve cs go oyuncusuyum. Siz ne önerirsiniz?
Elin küçükse g302 kesinlikle. g402 ise hem sensör olarak g302'den geride hem de gereksiz ağır. Teknosa'da 100 liraya düşüyor g302. elin büyükse hiç yanına yaklaşma elin küçükse kaçırma. Çok fazla makro kullanıyorsan g302 önermem. 2 adet ekstra tuşu var.
Bir buçuk aydır kullanıyorum, memnunum.
Dostum azcık daha üstüne koyup Steelseries RIVAL mouse öneririm. Daha dün aldım arkadaşlarımın sayesinde ve bu kadar mükemmel bir mouseyi neden daha önceden almadım diye kafamı duvarlara vuruyorum. Çoğu professionel oyuncununda bu mouseyi kullandığını öğrendim ve tek kelime ile mükemmel. Mouseyi anlatmak için uygun bir kelime bulamıyorum, o derece başkalarına bakma bile direk git paranı yatır, fazlasıyla karşılığını verecektir.
Dostum azcık daha üstüne koyup Steelseries RIVAL mouse öneririm. Daha dün aldım arkadaşlarımın sayesinde ve bu kadar mükemmel bir mouseyi neden daha önceden almadım diye kafamı duvarlara vuruyorum. Çoğu professionel oyuncununda bu mouseyi kullandığını öğrendim ve tek kelime ile mükemmel. Mouseyi anlatmak için uygun bir kelime bulamıyorum, o derece başkalarına bakma bile direk git paranı yatır, fazlasıyla karşılığını verecektir.