100-150 TL PSU önerisi

Bütçe
100-150 TL
İmzanızda olan ve toplasan 150W güç çekmeyecek sistem ile OCCT yapsanız ne olur? Yapmasanız ne olur? Onu da beslesin artık 650W PSU.
Katılıyorum. PSU'ların kalitesi yük altında belli oluyor. Senin stres testin benim idle güç kullanımıma denk geliyor nerdeyse, 150W çok az bir değer.

Dostum hiçbir şekilde anne katmamalısın bu yanlış bir davranış ve senin ona göre bir adım geride olduğunu gösterir.
@lalo22 dadaşım, hemşerim sen aşağıdakini al kafanı rahatlat.

3.5 yıldır sorunsuz çalışıyor kankam :)
Aynen kardeşim, çalışıyorsa en iyisi odur. Al geç, ben kullanıyorum. En iyisi Frisby.

Konu sahibi, Aerocool VX Plus da pek iyi olmasa da alınabilecek en ucuz, en düzgün PSU o. Onun altında bir PSU tavsiye etmem. Alırsan alırsın, bir şey olur, olmaz biraz da şans işi.

Pek güvenilmez ama bu fiyat bandında alınır, iş görür yani. Frisby'de önermezler ama Frisby 650W PSU'm var 3.5 yıl oldu olacak hiç bir sorun çıkarmadı. OCCT ile 15 dakika boyunca güç testi yaptım ne kapandı ne mavi ekran verdi.
Yalnız ben de prize elimi sokup diğerini anakarta bağlasam ben de 15 dakika dayanırım. Bu herhangi bir kalite göstergesi değil. Önemli olan korumaları, güvenilirliği, verimliliği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı