l1dev Megapat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #11 Hüseyin Ertürk dedi: Çok bilmiyorum da gümrük vergisi verilmiyor mu çünkü bende almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Banggood ürünü gönderirken gümrükte sorun yaşamaması amacıyla kutuya 15-20 dolar yazıyor. Sadece sitede yazan ücreti ödüyorsunuz. Ek bir ücret yok.
Hüseyin Ertürk dedi: Çok bilmiyorum da gümrük vergisi verilmiyor mu çünkü bende almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Banggood ürünü gönderirken gümrükte sorun yaşamaması amacıyla kutuya 15-20 dolar yazıyor. Sadece sitede yazan ücreti ödüyorsunuz. Ek bir ücret yok.
H Hüseyin Ertürk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #12 l1dev dedi: Banggood ürünü gönderirken gümrükte sorun yaşamaması amacıyla kutuya 15-20 dolar yazıyor. Sadece sitede yazan ücreti ödüyorsunuz. Ek bir ücret yok. Genişletmek için tıkla... Peki böyle geçirmeleri için benim bir şey söylemem gerekir mi? Yoksa onlar ben söylemesem de 15-20 dolar gibi geçirir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
l1dev dedi: Banggood ürünü gönderirken gümrükte sorun yaşamaması amacıyla kutuya 15-20 dolar yazıyor. Sadece sitede yazan ücreti ödüyorsunuz. Ek bir ücret yok. Genişletmek için tıkla... Peki böyle geçirmeleri için benim bir şey söylemem gerekir mi? Yoksa onlar ben söylemesem de 15-20 dolar gibi geçirir mi?
l1dev Megapat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #13 Hüseyin Ertürk dedi: Peki böyle geçirmeleri için benim bir şey söylemem gerekir mi? Yoksa onlar ben söylemesem de 15-20 dolar gibi geçirir mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, onlar hallediyor.
Hüseyin Ertürk dedi: Peki böyle geçirmeleri için benim bir şey söylemem gerekir mi? Yoksa onlar ben söylemesem de 15-20 dolar gibi geçirir mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, onlar hallediyor.
T Taha Burak Yüksekkaya Hectopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 14 5 Mayıs 2017 #14 Yurt dışından almak istemezsen Rampage KB-R8 veya Rampage KB-R88 olabilir. Laptop olduğu için küçük klavye öneririm.
Yurt dışından almak istemezsen Rampage KB-R8 veya Rampage KB-R88 olabilir. Laptop olduğu için küçük klavye öneririm.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 5 Mayıs 2017 #15 Everest almayın.
l1dev Megapat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #16 Taha Burak Yüksekkaya dedi: Yurt dışından almak istemezsen Rampage KB-R8 veya Rampage KB-R88 olabilir. Laptop olduğu için küçük klavye öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdığınız klavyeler mekanik değil.
Taha Burak Yüksekkaya dedi: Yurt dışından almak istemezsen Rampage KB-R8 veya Rampage KB-R88 olabilir. Laptop olduğu için küçük klavye öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdığınız klavyeler mekanik değil.