Cawnso Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #11 Hocam hem uygun hem marka iyi hem de mekanik Rainbow RGB'li klavye ben bunu öneririm; James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Hocam hem uygun hem marka iyi hem de mekanik Rainbow RGB'li klavye ben bunu öneririm; James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Prelüd Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 656 Çözümler 3 4 Mart 2020 #12 Hexa Force dedi: Gamepower Warlock kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlarını örnek verir misiniz.
Hexa Force dedi: Gamepower Warlock kronik sorunlu. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlarını örnek verir misiniz.
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.390 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 5 Mart 2020 #13 Prelüd dedi: Kronik sorunlarını örnek verir misiniz. Genişletmek için tıkla... Switchleri bozuluyor. Bir tuşa basılı tutarken aaaaaaaaa diye değil aa aa aa aa aa diye basıyor.
Prelüd dedi: Kronik sorunlarını örnek verir misiniz. Genişletmek için tıkla... Switchleri bozuluyor. Bir tuşa basılı tutarken aaaaaaaaa diye değil aa aa aa aa aa diye basıyor.
Mr.Trafocu Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #14 Cawnso dedi: Hocam hem uygun hem marka iyi hem de mekanik Rainbow RGB'li klavye ben bunu öneririm; James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Alalı 3 hafta oldu. Red switch almıştım çok memnunum ve hissiyati oldukça iyi. Önerdiğim fp ürünlerinden
Cawnso dedi: Hocam hem uygun hem marka iyi hem de mekanik Rainbow RGB'li klavye ben bunu öneririm; James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Alalı 3 hafta oldu. Red switch almıştım çok memnunum ve hissiyati oldukça iyi. Önerdiğim fp ürünlerinden
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.390 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 5 Mart 2020 #15 Mr.Trafocu dedi: Alalı 3 hafta oldu. Red switch almıştım çok memnunum ve hissiyati oldukça iyi. Önerdiğim fp ürünlerinden Genişletmek için tıkla... Çok çok daha iyi bir tercih.
Mr.Trafocu dedi: Alalı 3 hafta oldu. Red switch almıştım çok memnunum ve hissiyati oldukça iyi. Önerdiğim fp ürünlerinden Genişletmek için tıkla... Çok çok daha iyi bir tercih.
Prelüd Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 656 Çözümler 3 5 Mart 2020 #16 Hexa Force dedi: Switchleri bozuluyor. Bir tuşa basılı tutarken aaaaaaaaa diye değil aa aa aa aa aa diye basıyor. Genişletmek için tıkla... Bu kronik hatalar belli olduktan sonra yeni üretimlerde düzeltilmedi mi hocam ?
Hexa Force dedi: Switchleri bozuluyor. Bir tuşa basılı tutarken aaaaaaaaa diye değil aa aa aa aa aa diye basıyor. Genişletmek için tıkla... Bu kronik hatalar belli olduktan sonra yeni üretimlerde düzeltilmedi mi hocam ?