100-200 TL gamepad önerisi

Hexa Force

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
S9+ Dex Linux-Android Mix
PS4-PS5
Çevrenizdeki milemyum, birmilyoncu, ... avm gibi yerlerden 60 70 liraya alacağınız kol internetten alacağınız 300 liralık koldan daha iyi.

KS
KS
YBT

YBT

Picopat
Daha fazla  

Hexa Force

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
S9+ Dex Linux-Android Mix
PS4-PS5
2 yıl önce yazlığa giderken 40 liraya aldığım kablolu kol geçen yıl aldığım yenilenmiş(çakma olduğunu biliyorum) DS4 den daha iyi. Bilinmedik kalitesiz markaları önerenler ve çakma ürünleri önerenler alıp kullanmadığı için öneriyor.

Yukarıdaki Philips ürün güzele benziyor ama joystick hassasiyeti nasıldır bilmem.

GalaxySal450

Decapat
Makaleler
1
Yer
Aliağa
O bütçeye adamakıllı gamepad yok. Olanlar da ya çakma ya replika ya da kalitesiz ve bunlar da ölü bölge gibi sorunlar çıkarıyor. En azından ikinci elden Logitech F310 bakmaya çalış ve bu modelin altına bakma.

Emir07

Picopat
Daha fazla  
2 yıl önce yazlığa giderken 40 liraya aldığım kablolu kol geçen yıl aldığım yenilenmiş(çakma olduğunu biliyorum) DS4 den daha iyi. Bilinmedik kalitesiz markaları önerenler ve çakma ürünleri önerenler alıp kullanmadığı için öneriyor.

Yukarıdaki Philips ürün güzele benziyor ama joystick hassasiyeti nasıldır bilmem.
fifa oynamak için aldm bu fiyatta zevk alıyorum joystıck bana göre güzel hissiyatı

Yeni konular

Yukarı