100-200 TL HDD önerisi

n11 den genelde 3.5inç 250gb hdd yi uygun fiyata alıyorum. En son 125TL ye ücretsiz kargo ile satın aldım. Önemli bir iş yapmıyorsanız. Harddisk bozulduğundada üzülmeyecekseniz alabilirsiniz. Bu harddiskler refused denilen yenilenmiş harddisk oluyor. Kısaca çok bir ömrü yok.

N11'den genelde 3.5inç 250GB HDD'yi uygun fiyata alıyorum. En son 125TL'ye ücretsiz kargo ile satın aldım. Önemli bir iş yapmıyorsanız. Hard disk bozulduğundada üzülmeyecekseniz alabilirsiniz. Bu hard diskler refused denilen yenilenmiş hard disk oluyor. Kısaca çok bir ömrü yok.

Sizce tahmini ne kadar ömür gider? Bende eski bir laptopun HDD'si bozulmuş onun için alıyorum.

Seagate almanı öneririm. Çok fazla Samsung ve Seagate HDD kullandım önce ölenler Samsung oldu.

Sahibinden alıp kargo ile uğraşmak istemiyorum ve Seagate'nin 2.5 inç HDD'si var mı?

Alabiliyorsanız bence SATA SSD alın artık HDD kullanılmayacak kadar yavaş geliyor.

Çok para harcamak istemiyorum eski bir bilgisayara zaten HDD takınca düzelecek mi tam emin bile değilim. Bilgisayar açılırken Windows başlatılıyor yazısında donuyor aç kapa yapınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor düzelincede masaüstü çöke çöke devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı