100-200TL Wi-Fi adaptör önerisi

Dandik alıcı bile iş görür yeter ki 5 dB olsun anteni. (Ethernet kablosu ile ping varsa yeni bir kablo al belki kırık vardır kabloda. Ethernet'ten göremediğini Wi-Fi'den görmen zor.)
Kırık olacağını pek sanmıyorum ama CS-GO'da da böyle bir sorun yaşıyordum oyuna başladığımdan beri 5 ay falan devam etti sanırım daha sonra bir süre oyuna girmedim ve bir gün girdim ping sorunu neredeyse hiç yaşamadım. 130 ping oyun bir anda 70 - 90 pinge indi. Buna bile şükrediyorum artık. Belki mobil veri ile daha iyi bir performans olabilir. Çünkü Laptop'ta PUBG oynamaya çalışmıştım onda da packet loss ve ping vardı, Wi-Fi ile denediğimde sorun çözülmüştü. Masaüstü PC'de de göreceğiz bakalım.

Linkteki ürün iş görür diyorsun, öyleyse alıyorum bunu. Olmadı, iade ederiz.
 
Kırık olacağını pek sanmıyorum ama CS:GO'da da böyle bir sorun yaşıyordum oyuna başladığımdan beri 5 ay falan devam etti sanırım daha sonra bir süre oyuna girmedim ve bir gün girdim ping sorunu neredeyse hiç yaşamadım. 130 ping oyun bir anda 70 - 90 pinge indi. Buna bile şükrediyorum artık. Belki mobil veri ile daha iyi bir performans olabilir. Çünkü Laptop'ta PUBG oynamaya çalışmıştım onda da packet loss ve ping vardı, Wi-Fi ile denediğimde sorun çözülmüştü. Masaüstü PC'de de göreceğiz bakalım.

Linkteki ürün iş görür diyorsun, öyleyse alıyorum bunu. Olmadı, iade ederiz.

Aslında aklıma başka bir şey geliyor sizdeki Ping, Windows'un arka planda güncelleme indirmesinden olabilir mi?
 

Geri
Yukarı