Elf Legolas Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #1 Yeni bir klavye almak istiyorum masam çok büyük değil. Abartı boyutta bir klavye istemiyorum. Önerileriniz nedir? Razer Cynosa Lite düşündüm bu fiyat aralığından bundan daha iyisi var mıdır? Razer Cynosa Lite kullanan var mı klavye nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2022
Yeni bir klavye almak istiyorum masam çok büyük değil. Abartı boyutta bir klavye istemiyorum. Önerileriniz nedir? Razer Cynosa Lite düşündüm bu fiyat aralığından bundan daha iyisi var mıdır? Razer Cynosa Lite kullanan var mı klavye nasıl?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #2 Cynosa Lite'ı membran olarak alabilirsiniz. Fena bir klavye değil. Mekanik olarak isterseniz de Blue Switch birkaç klavye var. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com
Cynosa Lite'ı membran olarak alabilirsiniz. Fena bir klavye değil. Mekanik olarak isterseniz de Blue Switch birkaç klavye var. Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara www.teknobiyotik.com