100 ₺ Altında Mouse Önerisi

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Yeni bir mouse almak istiyorum. Daha önce gaming mouse kullanmadım bu yüzden şimdi bir gaming mouse almak istiyorum. Bütçem en fazla 100₺ ile sınırlı bir de mousepad'e sahip değilim alacağım mouse eğer mousepad olmadan bir işe yaramayacaksa bu durumda yanında mousepad verilen bir mouse tavsiye etmenizi istiyorum. Ya da 100₺ bütçeye mouse ve mousepad dahil etmenizi istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dediğim gibi bütçe 100₺ eğer mousepad olmadan da iyi bir performans alırsam ve mouse'a zarar vermezsem bu paraya sadece mouse.

Ancak mousepad olmadan sıkıntı yaşarsam mouse ve mousepad beraber olmasını istiyorum bu bütçede. Şimdiden teşekkürler

Logitech G300s 90 tlye bulabilirsin birde ucuz mausepad alırsın

Mause kullanışlı 9 tuşu var üstünde 20 30 tlde mausepad

Arkadaşlar başka önerisi tavsiyesi olan yok mu?

100 tl altıysa kesinlikle a4 tech x7 öneririm kullandım tam bir fiyat performans yıllarca kullandım ağır darbeler bile maruz kaldı ve halen sapasağlamdı şuan steelseries sensei kullanıyorum hatta bazen düşünmğyo bile değilim acaba x7 dahamı iyiydi diye

Sağol dostum G502 aldım uygun bir fiyata konu kapatılabilir.

İlk başta bir yazılanları okuyup öyle yazsaydınız. Arkadaş mouse aldığını konunun kitlenebileceğini söylemiş. Gereksiz yere mesaj atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…