100 bin TL laptop önerisi

SefaK.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi laptop önerisine ihtiyacım var. Laptopta hem oyun oynamak istiyorum hem de Premiere Pro, DaVinci, After Effects gibi programları rahat ve sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum. Profesyonel şekilde video edit yapmaktayım. Bütçe maksimum 90bin ila 100bin arası.

Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi laptop önerisine ihtiyacım var. Laptopta hem oyun oynamak istiyorum hem de Premiere Pro, DaVinci, After Effects gibi programları rahat ve sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum. Profesyonel şekilde video edit yapmaktayım. Bütçe maksimum 90 bin ila 100 bin arası.
Bütçe 5 k artar mı?

Son düzenleme:
Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi laptop önerisine ihtiyacım var. Laptopta hem oyun oynamak istiyorum hem de Premiere Pro, DaVinci, After Effects gibi programları rahat ve sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum. Profesyonel şekilde video edit yapmaktayım. Bütçe maksimum 90bin ila 100bin arası.

Kral karar senin ama 105 kya tank gibi masaüstü dizerdin de bu tür uygulamaları kullanmak için hatta Kral oyun'ları bile oynamak için 50 k falan yeterdi maksimum sanırım maddi durumunuz iyi Allah bereket versin.

Kral karar senin ama 105 kya tank gibi masaüstü dizerdin de bu tür uygulamaları kullanmak için hatta kral Oyun'ları bile oynamak için 50 k falan yeterdi maksimum sanırım maddi durumunuz iyi Allah bereket versin.

Öyle işi olan birinin aklına masaüstü gelmemiş olabilir mi sence?

Kral karar senin ama 105 kya tank gibi masaüstü dizerdin de bu tür uygulamaları kullanmak için hatta Kral Oyun'ları bile oynamak için 50 k falan yeterdi maksimum sanırım maddi durumunuz iyi Allah bereket versin.

İşim gereği günün birçok kısmını dışarıda geçiriyorum eve dönüp edit yapmak kurgulamak vs aşırı zaman kaybettiriyor bundan dolayı laptopa yönelmek istiyorum, teşekkür ederim.

Adam muhtemelen grafik tasarımcı veya türevi bir iş yapıyor kardeşim ben nereden bilebilirim sürekli taşıması gerektiğini.
Hayır, laptop almaya karar vermiş birine masaüstü al demen... ve okadar para vericek biri senden önce düşünmüştür zaten onu.

Yeni konular

Geri
Yukarı