PSU için ne kadar bütçen var?100 bin TL'ye bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar konusunda yardım edebilir misiniz?
Buna ekipmanlar dahil mi?Kasa için toplam bütçem 100 bin.
PSU için ne kadar bütçen var?
Hocam benim psu ve kasa hakkinda bilgim var. Öbur bilesenler hakkinda yok. Istersen kasa ve psu onerisi yaparim.Monitör klavye mouse var monitör 240 Hz yeterli olur diye düşünyüyorum geri kalana her şey lazım.
Hocam yardımcı olabilir misiniz çok bir bilgim yok dizme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam benim PSU ve kasa hakkinda bilgim var. Öbur bilesenler hakkinda yok. Istersen kasa ve PSU onerisi yaparim.
Iste hocam onlar hakkinda bilgim yok. Psu ve kasa olarak sunlara bakabilirsin:Güzel olur.
Yani aslında hazır kasa bana daha rahat olabilir ama kazık mı olur biraz daha bilemedim varsa performans konusunda güzel üzmeyecek 5-10 ekstra koyabilirim.
Iste hocam onlar hakkinda bilgim yok. PSU ve kasa olarak sunlara bakabilirsin:
PSU:
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Kasa:
![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
100 bin TL'ye bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar konusunda yardım edebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.