100 bin TL'ye sistem toplama

Sengunalp

Femtopat
Daha fazla  
100 bin TL'ye bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar konusunda yardım edebilir misiniz?

Monitör klavye mouse var monitör 240 Hz yeterli olur diye düşünyüyorum geri kalana her şey lazım.

PSU için ne kadar bütçen var?

Hocam yardımcı olabilir misiniz çok bir bilgim yok dizme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Monitör klavye mouse var monitör 240 Hz yeterli olur diye düşünyüyorum geri kalana her şey lazım.

Hocam yardımcı olabilir misiniz çok bir bilgim yok dizme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam benim psu ve kasa hakkinda bilgim var. Öbur bilesenler hakkinda yok. Istersen kasa ve psu onerisi yaparim.

Güzel olur.

Hocam benim PSU ve kasa hakkinda bilgim var. Öbur bilesenler hakkinda yok. Istersen kasa ve PSU onerisi yaparim.

Yani aslında hazır kasa bana daha rahat olabilir ama kazık mı olur biraz daha bilemedim varsa performans konusunda güzel üzmeyecek 5-10 ekstra koyabilirim.

Güzel olur.

Yani aslında hazır kasa bana daha rahat olabilir ama kazık mı olur biraz daha bilemedim varsa performans konusunda güzel üzmeyecek 5-10 ekstra koyabilirim.
Iste hocam onlar hakkinda bilgim yok. Psu ve kasa olarak sunlara bakabilirsin:

Psu:

Kasa:

Tamamdır teşekkürler hocam.

100 bin TL'ye bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar konusunda yardım edebilir misiniz?

103K civarı yapıyor. Bütçeniz artmazsa anakart tarafında düşebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…