%100 bitirmelik oyun önerileri

ilk_glnc

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
1050ti
İşlemci
i3-3100
Selam arkadaşlar, hayırlı akşamlar. Umarım erkenden cevaplayabilirsiniz. Şimdi ben Steam'den Epic değil Steam'den bir oyun almak istiyorum. Bütçem 200 TL civarı, zorlarsam 300 oyunu %100 bitirmek istiyorum. Böyle gidiyim achievement'ları fulliyim, görevleri fulliyim vs. gibi bir oyun istiyorum. Oyun akışı hızlı oyunları seviyorum, dünyası renkli, grafikleri iyi oyunlar seviyorum. Yani oyunun oynarken sıkılmayayım, orta çağ o kadar ilgimi çekmiyor. Gelecek çağda o kadar ilgimi çekmiyor, illa dediklerime dikkat etmek zorunda değilsiniz. Diyosanız dediğin gibi değil ama bunu oyna bayılırsın dediğiniz bir oyunda olur teşekkürler.

Selam arkadaşlar, hayırlı akşamlar. Umarım erkenden cevaplayabilirsiniz. Şimdi ben Steam'den Epic değil Steam'den bir oyun almak istiyorum. Bütçem 200 TL civarı, zorlarsam 300 oyunu %100 bitirmek istiyorum. Böyle gidiyim achievement'ları fulliyim, görevleri fulliyim vs. gibi bir oyun istiyorum. Oyun akışı hızlı oyunları seviyorum, dünyası renkli, grafikleri iyi oyunlar seviyorum. Yani oyunun oynarken sıkılmayayım, Orta Çağ o kadar ilgimi çekmiyor. Gelecek çağda o kadar ilgimi çekmiyor, illa dediklerime dikkat etmek zorunda değilsiniz. Diyosanız dediğin gibi değil ama bunu oyna bayılırsın dediğiniz bir oyunda olur teşekkürler.

Hocam normalde Epic'te God of War 300 lira civarıydı ama Epic'ten oyun istememişsiniz 300 liraya Steam'den biraz zor oyun bulunur sizin kriterlerinize göre.

,Selam arkadaşlar, hayırlı akşamlar. Umarım erkenden cevaplayabilirsiniz. Şimdi ben Steam'den Epic değil Steam'den bir oyun almak istiyorum. Bütçem 200 TL civarı, zorlarsam 300 oyunu %100 bitirmek istiyorum. Böyle gidiyim achievement'ları fulliyim, görevleri fulliyim vs. gibi bir oyun istiyorum. Oyun akışı hızlı oyunları seviyorum, dünyası renkli, grafikleri iyi oyunlar seviyorum. Yani oyunun oynarken sıkılmayayım, orta çağ o kadar ilgimi çekmiyor. Gelecek çağda o kadar ilgimi çekmiyor, illa dediklerime dikkat etmek zorunda değilsiniz. Diyosanız dediğin gibi değil ama bunu oyna bayılırsın dediğiniz bir oyunda olur teşekkürler.
Far Cry 3, kaç tl bilmiyorum ama epey sarar.

Bir de komik gibi 300 tane oyun diyor.

621 TL.

Adam 300 oyun istiyorum dememiş noktalama kullanmadığından o tarzda anlaşılmış adam bütçeyi 300 TL'ye kadar çıkarabileceğinden bahsetmiş.

Yeni konular

Geri
Yukarı