%100 bitirmelik oyun önerileri

Hayır öyle demiş bütçem 200 TL diyor.

Kendi ağzınla diyorsun 200 TL'ye oyun alamazsın 250 TL'ye almışsın 3 tane oyun.

Bütçem 200 TL civarı, zorlarsam 300. oyunu %100 bitirmek istiyorum. Şu halde sence hala 300 oyun istiyor gibi duruyor mu hem adam neden 300 tane oyun istesin?

Adam 300 oyun istiyorum dememiş noktalama kullanmadığından o tarzda anlaşılmış adam bütçeyi 300 TL'ye kadar çıkarabileceğinden bahsetmiş.
To the Moon öneririm o zaman. Sadece 1 başarımı var ama hiç öyle bam güm dalmalı değil. Zaten bir oyun %100 bitirmek istiyorsan hızlı akışı bile olsa daha da yavaş oynamak lazım.

Mesela Crysis 1'i öneririm. Başarımları çok uğraştırıcı değil ki zaten hikayede bölümleri tek tek açınca o bölümleri sonradan hikayeden bağımsız tak diye tekrardan oynayabiliyorsun eğer ki yapmadın başarım kaldıysa.

@ilk_glnc

Kendi ağzınla diyorsun 200 TL'ye oyun alamazsın 250 TL'ye almışsın 3 tane oyun.
Kendi ağızınla 200 TL'ye oyun alamazsın diyorsun. Halbuki ben 1 oyuna 2 dolar verdim. Aldığım 3 oyundan birisini sevmediğim için iade ettim. :)
1747673622077.png

Selam arkadaşlar, hayırlı akşamlar. Umarım erkenden cevaplayabilirsiniz. Şimdi ben Steam'den Epic değil Steam'den bir oyun almak istiyorum. Bütçem 200 TL civarı, zorlarsam 300 oyunu %100 bitirmek istiyorum. Böyle gidiyim achievement'ları fulliyim, görevleri fulliyim vs. gibi bir oyun istiyorum. Oyun akışı hızlı oyunları seviyorum, dünyası renkli, grafikleri iyi oyunlar seviyorum. Yani oyunun oynarken sıkılmayayım, Orta Çağ o kadar ilgimi çekmiyor. Gelecek çağda o kadar ilgimi çekmiyor, illa dediklerime dikkat etmek zorunda değilsiniz. Diyosanız dediğin gibi değil ama bunu oyna bayılırsın dediğiniz bir oyunda olur teşekkürler.

Skyrim oblivion oyna. Steam'de al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı