%100 Hard Disk Kullanımı Sorunu

Yaplonka

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar geçen başıma çok ilginç bir olay geldi bunu sizlere sormak istiyorum. Ben pc ye 3 aydır falan format atmıyorum üşengeçlikten o yüzden baya virüs dolduydu artık çoğu oyunum açılmamaya başladı. Saçma hatalar verdi.

Sonra dedim madem format vakti geldi atalım kurtulalım attım formatı. Sonra açıldı PC ben driver falan yüklemek için IE açtım sonra çat kapandı. Dedim ne oluyor sonra bir daha yaptım bir daha kapandı. 3-4 kez aynı sorun oldu en sonunda sinirlendim görev yöneticisinden performansa bi tıkladım bide ne göreyim sistem boştayken disk full kullanılıyor. O yüzden kapanıyor dedim bi bilgisayarcıya götüreyim 30 TL istediler.

Biz kendi formatımızı atmadan anlamayız belki senin formatında sorun vardır dediler. Sonra 1 gün sonra gittim dedi bana çok virüs oldğundan HDD çöp olmuş dediler. Bende iyi bari dedim HDD alırım falan ama bi gerçketen HDD'de mi sorun var diye emin olmak için arkadaşın kullanmadığı PC'sinin HDD'sini istedim sağ olsun verdi. Onu taktım açtım direk görev yöneticisi performansa girdim birde ne göreyim ondada aynı disk kullanımı ama arkadaş kullanırken böle bi sorun olmadığını söyledi. Anladım ki başka yerde sorun var. Bana yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…