Eğer usb bellek yüksek hız da destekliyorsa gayet güzel olacaktır diye düşünüyorum.Evet, Matebook 14’de Tip-C USB girişi bulunuyor.
Eğer usb bellek yüksek hız da destekliyorsa gayet güzel olacaktır diye düşünüyorum.Evet, Matebook 14’de Tip-C USB girişi bulunuyor.
![]()
Samsung Duo Plus 64GB 200/30MB/s USB 3.1 USB Bellek MUF-64DB/APC
Samsung Duo Plus 64GB 200/30MB/s USB 3.1 USB Bellek MUF-64DB/APCdualpazar.com
Type-C ile daha mı hızlı aktarım oluyor?Bu cihaz Type-C ile bir avantaj sağlıyor.
Hızı aynı kalıyor sanırım fakat mobil cihazlarda kullanma imkanı daha pratik.Type-C ile daha mı hızlı aktarım oluyor?
Bellekler konusunda pek bilgili değilim.
Anladım ancak telefonda vb. kullanmayacağım için önem taşıdığını sanıyorum. Sadece kasamdan laptop'a laptoptan kasaya veri aktarımı için kullanacağım. Belki ufak dosya depolamak için. Bu durumda hangisi iyi olur şahsen 154 TL olanın görüntüsünüde beğendim estetik duruyor.Hızı aynı kalıyor sanırım fakat mobil cihazlarda kullanma imkanı da daha pratik.
Yazma hızı yüksek değil yanılıyorsunuz. Yazma hızı USB 2.0 hızında. Zaten 100 TL ye hiç yazma hızı hızlı olan bir USB bellek görmedim. Sadece SD kart gördüm.100 TL'ye hem okuma yazma hızı yüksek hem de kaliteli hem de ısınmayan bir bellek yok.
![]()
Samsung Duo Plus 64GB 200/30MB/s USB 3.1 USB Bellek MUF-64DB/APC
Samsung Duo Plus 64GB 200/30MB/s USB 3.1 USB Bellek MUF-64DB/APCdualpazar.com
Hocam aslında Tip-C kullanmanız daha iyi olur, daha hızlı veri aktarımı olsun istiyorsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.