Türknet arkadaşlar önermiş ama ben bir kullanıcısı olarak hiç önermiyorum. 40MBPS hız alıyorduk ancak sürekli kesinti oluyordu. Destek gelip 19 MBPS'ye sabitledi şimdi kesilmiyor ancak çok yavaş.
Anlattığınız kadarıyla çok rahat bir şekilde sorununuzun TurkNet'ten kaynaklanmadığı çıkarımında bulunabiliyorum. SNR Margin ve hat zayıflaması dahil birçok etken var. Muhtemel olarak kesintilerin sebebi altyapı yetersizliğinden kaynaklanmış. Hat değerlerinizi de eklerseniz durum netleşir.
Bana sorarsan bu koşul fark etmeksizin düşük seviye bir internet, bu forumda 2 kişi gördüm ve ikisi de farklı bir ISS'den aynı fiyatı ödeyerek 5 kat daha hızlı bir internet kullanıyor.
Bana sorarsan bu koşul fark etmeksizin düşük seviye bir internet, bu forumda 2 kişi gördüm ve ikisi de farklı bir ISS'den aynı fiyatı ödeyerek 5 kat daha hızlı bir internet kullanıyor.