100 liraya en iyi internet sağlayıcısı hangisidir?

Türknet arkadaşlar önermiş ama ben bir kullanıcısı olarak hiç önermiyorum. 40MBPS hız alıyorduk ancak sürekli kesinti oluyordu. Destek gelip 19 MBPS'ye sabitledi şimdi kesilmiyor ancak çok yavaş.
Anlattığınız kadarıyla çok rahat bir şekilde sorununuzun TurkNet'ten kaynaklanmadığı çıkarımında bulunabiliyorum. SNR Margin ve hat zayıflaması dahil birçok etken var. Muhtemel olarak kesintilerin sebebi altyapı yetersizliğinden kaynaklanmış. Hat değerlerinizi de eklerseniz durum netleşir.

kablonet alt yapısı var ise
Ekran Resmi 2021-03-14 17.24.11.png

Her ay 100 TL ödüyorum ve 22 MB download, 5 MB da upload alıyorum. Neresi iyi bunun? Neyse ki başka bir ISS'ye geçmeyi düşünüyorum.

Ona şükür diyelim fiber gelmesi aşkına Telekom kullanıyorum zorla.

NetSpeed'e geçecektim ancak babama ne kadar söylediysem söyleyeyim telekoma 2 senelik taahhütlü 20Mbps internet yazdırdı.

Allah var 22Mbps indirme ve 6Mbps yükleme sunuyor bu olmasa ne yapardık.

Soruya gelecek olursak NetSpeed derim ben. Kablonet için fiber altyapınız varsa kullanabilirsiniz. Comnet var @246941 kullanıyor.

Bana sorarsan bu koşul fark etmeksizin düşük seviye bir internet, bu forumda 2 kişi gördüm ve ikisi de farklı bir ISS'den aynı fiyatı ödeyerek 5 kat daha hızlı bir internet kullanıyor.

Upload biraz düşük kalmış sanki?

Upload ile işi olan varsa evet düşük ama gayet yeterli oluyor kullanım açısından ben yüksek indirme yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı