Arkadaşlar internetim 100 Mbps ve fiber. Eskiden kabloyla bağlıydı Wi-Fi'a. Ancak şu an kabloyla bağlanamayacak durumda. En fazla 100 TL'ye ve eski internet hızından çok azalmayacak bir Wireless adaptör istiyorum.
100TL'ye 5GHz bir cihaz bilmiyorum ben. 2.4GHz cihazla da ortalama maksimum 25-30Mbps alabilirsiniz. 5GHz ile 80-90Mbps'lere varan hız yakalamanız mümkün. (İki değer de değişiklik gösterebilir.)
5GHz bağlantı ile 100Mbps bir interneti 90Mbps'lere varan hızlarla rahatlıkla kullanabilirken, 2.4GHz bağlantı ile bu değer genellikle 30Mbps'i geçmez. Yani hızdan feragat edersiniz 2.4GHz ile. Dediğim kampanyayla 170TL'lere geliyor ve uygun fiyatlı diyebilirim.
5GHz bağlantı ile 100Mbps bir interneti 90Mbps'lere varan hızlarla rahatlıkla kullanabilirken, 2.4GHz bağlantı ile bu değer genellikle 30Mbps'i geçmez. Yani hızdan feragat edersiniz 2.4GHz ile.
@Tuna11 Yani ülkemizde yeni yeni çıkan bir firma. (20 yıllık geçmişi var.) Amazon üzerinden arama yaparsanız ürünlerinin çoğu 4 yıldız ve üzeri. F/P ürünleri olan iyi bir firma.