100 Mbps fiber internet kullanan birisinin ping değerleri ne olmalı?

Fatherboard

Hectopat
Daha fazla  
Örneğin sunucusu avrupada bulunan online bir oyunu Türkiye üzerinden oynadığında ortalama ping değeri ne olmalı? Veya diyebilirsiniz ki şu oyunu oynadığında şu kadar ping olmalı. Teşekkürler.

Örneğin sunucusu avrupada bulunan online bir oyunu Türkiye üzerinden oynadığında ortalama ping değeri ne olmalı? Veya diyebilirsiniz ki şu oyunu oynadığında şu kadar ping olmalı. Teşekkürler.
7-10 arası olmalı . Türkiye'de serverları yoksa 45-60 ms arası oluyor genelde .

Bulunduğunuz lokasyona ve kullandığınız altyapı sağlayıcısına göre değişir. Türkiye'den Avrupa sunucusuna 7-10 olmalı diyen arkadaş bu değerleri rüyasında bile göremez.

Bulunduğunuz lokasyona ve kullandığınız altyapı sağlayıcısına göre değişir. Türkiye'den Avrupa sunucusuna 7-10 olmalı diyen arkadaş bu değerleri rüyasında bile göremez.
Sanırım Türkçe ile imtihanın var . Orda Türkiye serverları yoksa dan sonrasını okumaya ne dersin ?

Hemen şöyle örnek vereyim kendi memleketimde 30 60 ping alırken ankarada 1 ms alıyordum tabi oynadığım oyun mobile legends. Bu sunuculara olan yakınlığına göre değişir.

Ben TurkNet VDSL kullanıyorum, Speedtest 6ms gösteriyor. Ping i etkileyen birçok faktör var. Altyapı, internet sağlayıcısı vs. ama bana sorarsan pingin kaç olduğundan ziyade önce sabit olmasına bakılmalı. Dalgalanma olduğu taktirde hiçbir online oyundan keyif alınmıyor. Türkiye şartlarında sabit olmak şartıyla 10-15 ping yeterlidir. Yurt dışı sunucularını kesin tahmin etmemiz mümkün değil.

Mesela ben 12 ms alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…