100 Mbps Hız Testi İyi midir?

Türkiye şartlarında bu upload gayet iyi ancak bu hızı bi süre sonra indiriyorlar bende aldığımda böyleydi 1 hafta sonra hızımı düşürdüler

İndirme hızı olarak gayet iyi. Mâlum İSS'lerimiz yüzünden bu hıza karşılık 5 Mbps upload almak rezillik.
Hocam telefon wifilerimiz kullanılıyor var onlarda etkiler mi testte Onları kapatsam daha iyi sonuç verir mi?
Türkiye şartlarında bu upload gayet iyi ancak bu hızı bi süre sonra indiriyorlar bende aldığımda böyleydi 1 hafta sonra hızımı düşürdüler
Hocam 4 aydır kullanıyorum.

Hocam telefon Wi-Fi'larımız kullanılıyor. Onlar da etkiler mi testi? Onları kapatsam daha iyi sonuç verir mi?
Etkiler. Kapatıp da deneyin.

Hızı test etmenin en iyi yolu, bilgisayara kablo ile bağlanıp test etmek. Ek olarak tüm Wi-Fi cihazlarının bağlantısı da kesilirse iyi olur.

Upload hariç güzel mi? 5 Mbps uploadın neresi kötü? Bu adam 7/24 yayın yapıyor gibi konuşmuşsunuz.
Download hızından 20 kat düşük upload alınıyor. Üstelik bu internete ödenen tutar da az değil. Normalde daha düşük hızlara karşılık 5 Mbps alınması beklenir fakat 100 Mbps için 5 Mbps upload ciddi anlamda düşük.

Etkiler. Kapatıp da deneyin.

Hızı test etmenin en iyi yolu, bilgisayara kablo ile bağlanıp test etmek. Ek olarak tüm Wi-Fi cihazlarının bağlantısı da kesilirse iyi olur.

Download hızından 20 kat düşük upload alınıyor. Üstelik bu internete ödenen tutar da az değil. Normalde daha düşük hızlara karşılık 5 Mbps alınması beklenir fakat 100 Mbps için 5 Mbps upload ciddi anlamda düşük.
Normalde benim paketim yükleme hızım 10 Mbps olması lazım, 4.70 verdi.
Ne kadar ödüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı