100 Mbps için ISS önerisi

AhmetÖztürkk

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet'e gelen zamdan sonra ISS değişmeyi düşünüyorum. Zaten TurkNet adamakıllı hizmet vermiyor. Sürekli olarak ping artışları, internet kesintileri yaşıyorum. Hangi ISS önerirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tt kullanıyorum wifi ı iyi değil modemi de beş para etmez ama ethernet kablosuyla gayet güzel kesilme hız azalması hiç yaşamadım. Üstelik deprem bölgesi yani altyapı sorunları vs.

Ping artışları ve kesintiler çoğunlukla altyapıdan dolayı kaynaklanıyor.
Ama tabii ki fiyat artışları biz kullanıcıları zorluyor.
Böyle bir ekonomil krizde kesinlikle "Taahhütlü" bir paket seçmek mantıklı olacaktır.
Örneğin 2 yıl taahhüt yaptık.
1. Yıl fiyat normal olurken ilerleyen zamanlarda paket fiyatımız gelen zamlardan sonra ucuz kalıyor.
Geçen yıl 24 mpbs internet paketini 90 liraya kullandım.
Bu sene taahhüt bitti ve aynı paket 240 lira.
Zamlardan korunmanın kısa çözümü.

Böyle bir ekonomil krizde kesinlikle "Taahhütlü" bir paket seçmek mantıklı olacaktır.
1. Yıl fiyat normal olurken ilerleyen zamanlarda paket fiyatımız gelen zamlardan sonra ucuz kalıyor.
Şuan taahhütlü bulunmuyor. Taahhütlü olanlar da uçuk fiyat.

Alakası yok Türk Telekom, Netspeed bakırda bile 10 ping verirken aynı altyapı ile başka firma FTTH en iyi sıfır altyapı ile 45-50 ping veriyor örnek comnet vb. merdiven altı firmalar. İSS ile de ilgisi var altyapı ile de ilgisi var.

Alakası yok Türk Telekom, Netspeed bakırda bile 10 ping verirken aynı altyapı ile başka firma FTTH en iyi sıfır altyapı ile 45-50 ping veriyor örnek comnet vb. merdiven altı firmalar. İSS ile de ilgisi var altyapı ile de ilgisi var.
Yine de altyapı önemli hocam eğer altyapı sağlamsa bilinen firmalarda kolay kolay sorun olmuyor aynı altyapı, kablo ve modemle 4 farklı iss kullandım forumda yasaklı g ile başlayan dışında türktelekom, türknet ve şuan netspeed kullanıyorum hepsinde hemen aynı değerleri alıyorum ve müşteri hizmetlerini nadiren arıyorum firma önemli ama altyapı daha çok önemli.

O firmada da ping aynıydı ama paket kaybı vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı