100 Mbps internet için Turkcell vs TurkNet vs TTNET

• Konuyu başlatan 469826
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.270

469826

Hectopat
Makaleler
16
100 Mbps almayı düşünüyorum, 3 farklı seçenek var önümde.

Ev internetinde nasıldır bilmiyorum ama telefonda Turkcell, Türk Telekom'dan çok çok daha iyi. Türk Telekom çekmiyor vs. sıkıntılı. Ev internetinde de öyleyse 20 lira fazla verip Turkcell almak mantıklı gibi gözüküyor. Telefonum Turkcell, belki kampanya falan da olabilir. Turkcell dışında Türk Telekom ve TurkNet kalıyor, son zamdan sonra bu ikisinin arasındaki tek fark taahhüt. Ancak TurkNet'in desteği kötü deniyor. Ayrıca daha zam gelip gelmeyeceği belli değil. Bu bakımdan sanki Türk Telekom, TurkNet'den daha önde gibi. Ancak internette baktığımda "Türk Telekom abonesi değilim." seçeneğini işaretlediğim zaman 140 liraya 100 Mbps çıkıyordu. Şu anda müşterisiyim, daha yüksek fiyat çıkar mı? Eğer öyleyse iptal edip sonra tekrar arayıp "aboneniz olmak istiyorum" dediğim zaman müşteri değilim kapsamında oluyorsam öyle yaparım. En kötü TurkNet alırım 1 ay, taahhüt de yok zaten. Denemesi de var, bedavaya kullanırım. Ancak Turkcell daha iyi ise bu dediklerimin hiçbirini yapmama gerek kalmayacak.

Biraz uzattım, sadede gelirsek. Şu anki durumumda hangi ISS daha tercih edilebilir durumda sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
100 Mbps almayı düşünüyorum, 3 farklı seçenek var önümde.

Ev internetinde nasıldır bilmiyorum ama telefonda Turkcell, Türk Telekom'dan çok çok daha iyi. Türk Telekom çekmiyor vs. sıkıntılı. Ev internetinde de öyleyse 20 lira fazla verip Turkcell almak mantıklı gibi gözüküyor. Telefonum Turkcell, belki kampanya falan da olabilir. Turkcell dışında Türk Telekom ve TurkNet kalıyor, son zamdan sonra bu ikisinin arasındaki tek fark taahhüt. Ancak TurkNet'in desteği kötü deniyor. Ayrıca daha zam gelip gelmeyeceği belli değil. Bu bakımdan sanki Türk Telekom, TurkNet'den daha önde gibi. Ancak internette baktığımda "Türk Telekom abonesi değilim." seçeneğini işaretlediğim zaman 140 liraya 100 Mbps çıkıyordu. Şu anda müşterisiyim, daha yüksek fiyat çıkar mı? Eğer öyleyse iptal edip sonra tekrar arayıp "aboneniz olmak istiyorum" dediğim zaman müşteri değilim kapsamında oluyorsam öyle yaparım. En kötü TurkNet alırım 1 ay, taahhüt de yok zaten. Denemesi de var, bedavaya kullanırım. Ancak Turkcell daha iyi ise bu dediklerimin hiçbirini yapmama gerek kalmayacak.

Biraz uzattım, sadede gelirsek. Şu anki durumumda hangi ISS daha tercih edilebilir durumda sizce?

Öncellikle Superonline kullanıcısıyım, böyle hani sorun yaşadın mı desen hayır yaşamadım. Sadece çoğu konumda Türkiye probleminden dolayı tam anlamıyla verim alamayacaksın (ülkesel bir şey). Onun dışında ama saydığın operatörlerden Superonline kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Altyapın varsa tavsiye ederim. Müşteri hizmeti desteği normal şekilde işledi bugüne kadar.

Superonline altyapı ise ise Turkcell veya Millenicom
TT altyapı ise ve sürekli internet hizmeti istiyorsanız TT, Vodafone veya millenicom gibi taahütlü firmalar da var.
Zaten taahütsüz istiyorsanız diğer firmalar da elbet zam yapacağı için Turknet derim.

Türknet desteği var uygulamasında. Arayarak değil ama destek veriyorlar. En kötü internet kopsa bile geceleri çalışma nedeniyle kopuyor ve gün içinde geliyor zaten. Hız açısından da gayet güzel 35 MB downloadda 38-40 alıyordum ve upload 6-7 arası alıyordum öyle bir şey. Vodafone falan ama sakın geçmeyin ya da tahattütlü bir şeye sonra 1-2 yıl zorunda kalıyorsunuz biz geçtik internet koptu 1 hafta boyunca gün içinde. Türknet aşırı iyi tabii bana göre ama deneyip görmeniz lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı