100 Mbps internette 700 MB dosya 1 saatte iniyor

Demek ki sorun cihazın Wi-Fi kartında, benim de öyle bağlantım, 11 yıllık cihaz. Özellikle ısındıkça internette kopmalar meydana geliyor. Ama telefondan ölçüm yapıyorum sorun yok nette, sorun laptopta.

Olabilir haklısınız hocam çünkü telefonda çok daha hızlı indiriyor aynı site.

Hocam o kadar inmiş şimdi iptal edip bir daha denemenin manası kalmadı merakımdan açtım konuyu ama ISO dosyası çok aradimda gezginlerde buldum en sonda onda da böyle oldu zaten 2,3 GB indirmis kalan 600 MB 30 dk gözüküyor beklerim onu da artık bilgisayarda eski zaten.
Hocam dediğim gibi sorun dosyayı çektiğiniz sunucuda. Sizin için aynı yerden indirme yaptım;

1720037850809.png

470 KB/sn ile çekiyor.

Fakat internet hızım;

1720037927268.png

Tabii ki de indirdiğiniz dosyayı iptal etmeyin. Sadece sorununuz bundan kaynaklı, bundan emin olabilirsiniz.

Hocam dediğim gibi sorun dosyayı çektiğiniz sunucuda. Sizin için aynı yerden indirme yaptım;

Eki Görüntüle 2241136

470 KB/sn ile çekiyor.

Fakat internet hızım;

Eki Görüntüle 2241138

Tabii ki de indirdiğiniz dosyayı iptal etmeyin. Sadece sorununuz bundan kaynaklı, bundan emin olabilirsiniz.

Gezginlerden indirdiğime pişman oldum resmen ama başka dosya bulamamıştım hocam Microsoft'ta falan yoktu destek çekilmiş diye bende mecbur buradan indirdim.

Olabilir haklısınız hocam çünkü telefonda çok daha hızlı indiriyor aynı site.
Evet, eski cihazlarda bu tip sorunlar oluyor artık malesef. Ben birkaç kez Türktelekomu aradım internet hızım dalgalanıyor diye, hatta zamanında buraya konu da açmıştım, ama onlar ölçüm yapıp paketinizi tam alıyorsunuz hızınızı demişlerdi, nasıl olur ben de ölçüyorum şuan dedim, farklı cihazdan ölçün dediler, o zaman telden yaptım ve sorunu anlamıştım.

Evet, eski cihazlarda bu tip sorunlar oluyor artık maalesef. Ben birkaç kez Türk Telekom'u aradım internet hızım dalgalanıyor diye, hatta zamanında buraya konu da açmıştım, ama onlar ölçüm yapıp paketinizi tam alıyorsunuz hızınızı demişlerdi, nasıl olur ben de ölçüyorum şu an dedim, farklı cihazdan ölçün dediler, o zaman telden yaptım ve sorunu anlamıştım.

Allah'tan yeni bilgisayar alacağımda kurtulacağım şu dertden i5 3. nesil işlemciyle hayatta kalmaya çalışıyorum resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı