100 Mbps internette Twitch'te 480p üstü yayın izlenmiyor

kehazex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Eskiden 35 Mbps internet kullanıyordum o zamanlarda da 360P-480p yayın izleyebiliyordum, 100 Mbps internete geçiş yaptım hala 480p izleyebiliyorum. 480p üstünde donmalar meydana geliyor normal mi bu? Değilse nasıl düzeltebilirim?

Sisteminiz nedir? Opera kullandığınızı fark ettim, bende eskiden Opera kullanıyorken bu sorunu çok sık olmasada yaşıyordum, Chrome ile dener misiniz?

Merhaba,
Eskiden 35 Mbps internet kullanıyordum o zamanlarda da 360P-480p yayın izleyebiliyordum, 100 Mbps internete geçiş yaptım hala 480p izleyebiliyorum. 480p üstünde donmalar meydana geliyor normal mi bu? Değilse nasıl düzeltebilirim?
Hocam yayın izlerken stabil olması çok önemli diye biliyorum internetin. Stabil değilse ondan olabilir.

Hocam yayın izlerken stabil olması çok önemli diye biliyorum internetin. Stabil değilse ondan olabilir.
Hocam internet stabil hiçbir şeyde sorun yaşamıyorum sadece Twitch'te bu sorunla karşılaşıyorum irrite olmaya başladım.
Düşük gecikmeyi kapatıp dener misin?
Hocam onu da denedim olmayınca son çare buraya geldim.
100 mbps paket kullanıyor olabilirsiniz ama internetiniz hız testi ping değerleri neler?
1685730640649.png

değerler bu şekilde hocam sorunu sadece Twitch'te yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı