16 Mbps paket alınca 1 Mbps almak normal yani? Bildiğim iyi oldu, teşekkürler.15 Mbps +/- olması normal kabul ediliyor.
Bu arada hangi cemiyet normal kabul ediyor?
16 Mbps paket alınca 1 Mbps almak normal yani? Bildiğim iyi oldu, teşekkürler.15 Mbps +/- olması normal kabul ediliyor.
Bu sanırım DSLAM kilidi oluyor ve ona takılmışsınız ama takılmasanız bile 102 bin küsür tanımlanacak 94-95 alırsınız. Gayet normal aldığınız değer.Selamlar.
Türk Telekom kullanıyorum. 24 Mbps paketten 100 Mbps pakete geçiş yaptım. Şu an gayet memnunum, 100 Mbps pakette en fazla 93 Mbps indirme hızı vermekte. Bu değer normal midir?
Eki Görüntüle 1317811
Eki Görüntüle 1317816
16 Mbps paket alınca 1 Mbps almak normal yani? Bildiğim iyi oldu, teşekkürler.
Bu arada hangi cemiyet normal kabul ediyor?
Sözleşmeniz 16 Mbps ise başka bir şey olmaz. 16 Mbps'e kadar ise farklısı olabilir. Sağlayıcıların vadettiği şey o. En yüksek hız olarak nitelendirildiği yok. Direkt öyle tanımlanıyor.Evet, sözleşmeniz 16 Mbps ise 1 Mbps internet bağlantınız olabilir. Sağlayıcılar direkt bu interneti vadetmiyor. Sözleşmenizdeki bu hız, görebileceğiniz en yüksek hız olarak nitelendiriliyor olsa da, kimi zaman 15 Mbps kadar üstünü görmeniz de mümkündür.
Şekil-A. Satraldeki abiler arkadaşa acımış. Gerçi abone olduktan bir süre sonra bana da acıyıp 51199 kbps yerine 58878 kbps vermeye başladılar.ormal diyen arkadaşlar 35'lik paketten 38 alıyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.