100 Mbps paket en fazla 92 Mbps veriyor

16 Mbps paket alınca 1 Mbps almak normal yani? Bildiğim iyi oldu, teşekkürler.
Bu arada hangi cemiyet normal kabul ediyor?

Evet, sözleşmeniz 16Mbps ise 1Mbps internet bağlantınız olabilir. Sağlayıcılar direkt bu interneti vadetmiyor. Sözleşmenizdeki bu hız, görebileceğiniz en yüksek hız olarak nitelendiriliyor olsa da, kimi zaman 15Mbps kadar üstünü görmeniz de mümkündür.
 
Normal diyen arkadaşlar 35lik paketten 38 alıyorum
İSS'e bağlı. Vadedilenin üstünü de verebiliyor altını da. Zaten paket bilgilerine dikkat ederseniz "...ya kadar" derler. Direkt o kadar vereceklerini söylemezler.
 
Sözleşmeniz 16 Mbps ise başka bir şey olmaz. 16 Mbps'e kadar ise farklısı olabilir. Sağlayıcıların vadettiği şey o. En yüksek hız olarak nitelendirildiği yok. Direkt öyle tanımlanıyor.

Hiçbir şey mümkün değil. Sözleşmede esneklik sağlandığı için kafalarına göre az verebiliyorlar. Normalde vermeleri gereken konu sahibindeki gibi. Çünkü çoğu zaman paket adı 100 Mbps olsa da paket bilgisinde 100.000 kbps'e kadar diye geçer. 100 Mbps 102.400 kbps iken oradan bile ufak ufak tırtıklarlar.
Yine de son kararı santraldeki abiler belirler. Yeterince zorlarsanız kendileriyle konuşup derdinizi anlatabiliyorsunuz, genelde diğer çalışanların aksine insan evladı oluyorlar, en azından karşılaştıklarım öyleydi.
Modem vb. donanımlardan oluşan kayıpla alınan sonuç normal.
ormal diyen arkadaşlar 35'lik paketten 38 alıyorum
Şekil-A. Satraldeki abiler arkadaşa acımış. Gerçi abone olduktan bir süre sonra bana da acıyıp 51199 kbps yerine 58878 kbps vermeye başladılar.
Hattın desteklediği imkanlarda istediklerini verebilirler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…