100 TL Gamepad önerisi

strigoi

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
4.858
Makaleler
2
Çözümler
27
Yer
Universitetet i Agder
Forza Horizon 4 oyunu için Gamepad arıyorum. Klavyede geç algılama sıkıntısı olabiliyormuş. Bütçeyi 25 TL falan daha artirabilirim. Fiyatına göre kaliteli olursa, titreşim vs. olursa sevinirim. Tavsiye bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyundan zevk almak istiyorsanız RB ve LB tuşlarının hassas olması gerekiyor ki araba pedalı gibi ne kadar basarsanız o kadar gaz versin. Bu özellik yoksa klavyede oynamanızdan bir farkı yok olayın. Logitech F710 kullanıyorum, tahminen 3-4 yıl önce 120 TL'ye almıştım ama şu an 300 küsur TL diye hatırlıyorum. Hassas gaz olmazsa arabalar, özellikle güçlü araçlar birden gaz verdiğiniz için yalpalayıp sağa sola savruluyor ve oyun oynamak zehir oluyor. Ben 1 gün pilim bittiği için klavyede oynamak zorunda kaldım. Gram zevk almadım ve 10. dakikada kapattım oyunu. Oyunun bütün avantajını öldürüyor eğer hassas gaz ve freni tuşu yoksa.
 
Bu oyundan zevk almak istiyorsanız RB ve LB tuşlarının hassas olması gerekiyor ki araba pedalı gibi ne kadar basarsanız o kadar gaz veriyor. Bu özellik yoksa klavyede oynamanızdan bir farkı yok olayın. Logitech F710 kullanıyorum, tahminen 3-4 yıl önce 120 TL'ye almıştım ama şu an 300 küsur TL diye hatırlıyorum. Hassas gaz olmazda arabalar, özellikle güçlü araçlar birden gaz verdiğiniz için yalpalayıp sağa sola savruluyor ve oyun oynamak zehir oluyor. Ben 1 gün pilim bittiği için klavyede oynamak zorunda kaldım. Gram zevk almadım ve 10. dakikada kapattım oyunu. Oyunun bütün avantajını öldürüyor eğer hassas gaz ve freni tuşu yoksa.

Eyvallah hocam. Peki maksimum 200 liraya bu dediğiniz hassas tuşları olan, basınca duyarlı Gamepad önerirseniz sevinirim. Oyun zevkimi batirmamak için bütçeyi artırdım.
 

Geri
Yukarı