100 TL klavye önerisi

Dün, geçici kullanmak için aldığım şu klavyeye [ Everest KB-GX9 Siyah USB Mekanik Hisli Gökkuşağı Aydın. Q Fiyatı ] soda döktüm (klavyeyi 6-7 ay önce aldım ve memnundum yani üst seviye mekanik RGB bir klavye alana kadar idareten kullanmak için almıştım ve çok araştırmıştım çok da memnundum) ve enter tuşundan sağı perte yakın oldu. Bazı tuşlar bastıktan sonra geri gelmiyor ama hepsi çalışıyor. Bunu bir işaret olarak algıladım ve 100TL civarına biraz daha güzel bir şey alayım dedim. Bakındım araştırdım oradan buraya atladım vs. derken 100 vereceğime 140, 140 vereceğime 190 derken model model gezindim. En son bari bir kere alayım adam akıllı alayım dedim ve sonuç olarak bunu sipariş verdim. Umarım 1 Ocak tatilinden önce gelir

Siparişini verdiğim klavyenin birkaç can alıcı özelliğini anlatayım;
1- Outemu Red Switch
2- Her tuş adreslenebilir RGB. Yani Rainbow veya sadece klavye üzerinden efekt yapılabilen dandik ışıklı klavyeler gibi değil. Yazılımı ile (klavye üzerinden de oluyor) birçok efekt ve en can alıcı kısmı tek tek her tuşa 16.7 milyon renkten birini atayabiliyorsunuz istediğiniz gibi.

Bu ikisi zaten yetti

Everest gibi markalara bulaşmasanız iyi olur. Daha geçen gün kardeşime klavye almaya gittik. Küçük olduğu için çok pahalı bir klavye almaya gerek olmadığını düşündüm. Fakat Everest'leri falan incelediğimde hiç iyi bulmadım. Kendisi de sevmedi zaten. Onun yerine Logitech G103 öneririm. Daha kaliteli ve güvenilir bir markanın ürünü.

Google sitesinden arama yapmayin deseniz daha dogru olurdu.

Google sitesinden arama yapmayin deseniz daha dogru olurdu.
Komik. Çin'de üretilip burada üstüne marka basılan bir ürünü bu kadar savunduğunuza göre sanıyorum ki marka basan yerin ta kendisisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…