Nicksizsahis
Hectopat
100 TL'yi aşmayan kullanışlı, USB'li ve mekanik hisli ışıklı oyun klavyesi önerebilir misiniz?
100 TL'yi aşmayan kullanışlı, USB'li ve mekanik hisli ışıklı oyun klavyesi önerebilir misiniz?
eğer oyuncu klavyesi istiyorsanız bunu alın Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye Philips Spk8274 | Trendyol kaliteli bir mekanik hisli klavyeyi maalesef ki bulunması çok zor ikinci ellere bakabilirsiniz.
BU iyimiş peki numlock tusları olmayan modeli varmı100 TL'yi aşmayan çok zor bulunur, mekanik hisli hiç bulunmaz. 20 TL daha koyarsan bunu al derim Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol.
Markayı ilk defa duydum numlocksuz modeli varmı sağlamdır![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11.com
Klavye ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Klavye modelleri için hemen tıklayın.n11.com
Inca iyidir. Buyurun.
Numlock tusları olmayan(ismi ne diye geçiyor bilmiyorum) klavye önerebilir misiniz?25-30TL daha fazla verip Rampage KB R8 alabilirsin güzel klavye.
Numpad'i olmayan klavyeye tenkeyless keyboard denir.Numlock tusları olmayan(ismi ne diye geçiyor bilmiyorum) klavye önerebilir misiniz?
Buna bakabilirsiniz isterseniz.Numlock tusları olmayan(ismi ne diye geçiyor bilmiyorum) klavye önerebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.