100 TL Kulaklık önerisi

VATAN COMPUTER - SENNHEISER - Sennheiser HD 201 Kulakl

YAMYAM abi bunla ne farkı var acaba o kulaklığın?

Ve kulaklık alacak arkadaşım dışarıda takınca oluşacak görüntüyü biliyorsun değil mi? Sonra iyi durmuyor diye eleştiriler gelince takmazsın falan.

Ben bunu alırdım.

VATAN COMPUTER - SENNHEISER - Sennheiser CX 200 Street II Kulaki

Teknik özelliklerine bakıldığında CX200 daha üstün görülüyor. Ama arkadaşın tercihi kulakiçi olmadığı için bunu önermiştim.

Teknik özelliklerine bakıldığında CX200 daha üstün görülüyor. Ama arkadaşın tercihi kulakiçi olmadığı için bunu önermiştim.

Yok YAMYAM abi "Ve kulaklık alacak arkadaşım dışarıda takınca oluşacak görüntüyü biliyorsun değil mi? Sonra iyi durmuyor diye eleştiriler gelince takmazsın falan." sözünü kulaklık alacak arkadaşa söyledim.

Sana sorduğum soru HD180 ile HD201'in farkı ne? Görüntüsü falan aynı fakat arada yüksek bir fiyat farkı var. Teknik olarak neleri farklı da bu kadar fark var? Sen kesin biliyorsundur.

Yok YAMYAM abi "Ve kulaklık alacak arkadaşım dışarıda takınca oluşacak görüntüyü biliyorsun değil mi? Sonra iyi durmuyor diye eleştiriler gelince takmazsın falan." sözünü kulaklık alacak arkadaşa söyledim.

Sana sorduğum soru HD180 ile HD201'in farkı ne? Görüntüsü falan aynı fakat arada yüksek bir fiyat farkı var. Teknik olarak neleri farklı da bu kadar fark var? Sen kesin biliyorsundur.

Verilen teknik değerlere göre hiçbir fark yok. Malzeme kalitesi ve benzer unsurlar var ise bilemem. Bizzat gidip mıncıklamadan karar vermem doğru olmaz.

Öneriler biterse Hd 180'i almayı planlıyorum. Fakat Vatan'a gittiğimde Hd 201 'in malzeme kalitesi daha iyiyse Hd 201'i alırım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı