T thess Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 6 25 Kasım 2020 #1 Herkese merhaba, kuzenime doğum günü hediyesi olarak oyun odaklı klavye almak istiyorum. Bütçem 100 lira, tavsiye edebileceğiniz klavye var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Herkese merhaba, kuzenime doğum günü hediyesi olarak oyun odaklı klavye almak istiyorum. Bütçem 100 lira, tavsiye edebileceğiniz klavye var mı?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 25 Kasım 2020 #2 100 TL çok az bir bütçe, güzel birşey bulmak zor.
petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 25 Kasım 2020 #3 100 TL'ye çok kaliteli bir klavye beklememelisin. Ben 2 tane öneride bulunayım: Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye Fiyatı - Trendyol Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
100 TL'ye çok kaliteli bir klavye beklememelisin. Ben 2 tane öneride bulunayım: Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye Fiyatı - Trendyol Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Kasım 2020 #4 petro_2 dedi: 100 TL'ye çok kaliteli bir klavye beklememelisin. Ben 2 tane öneride bulunayım: Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye Fiyatı - Trendyol Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Piranha asla alınmaması gereken bir marka.
petro_2 dedi: 100 TL'ye çok kaliteli bir klavye beklememelisin. Ben 2 tane öneride bulunayım: Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Everest Kb-x88 Siyah Usb GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye Fiyatı - Trendyol Piranha 2345 USB Kablolu 7 Renk LED Işıklı Gaming Q Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Piranha asla alınmaması gereken bir marka.
petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 25 Kasım 2020 #5 alyhisa dedi: Piranha asla alınmaması gereken bir marka. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat 100 TL'ye doğru düzgün bir klavyede yok.
alyhisa dedi: Piranha asla alınmaması gereken bir marka. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat 100 TL'ye doğru düzgün bir klavyede yok.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.564 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #6 Bu paraya alacağın klavye çok kaliteli olmaz. Belki bu iyidir, markaya düşük bütçede iyi diyorlardı. Trust 22507 Gxt 830-Rw Avon Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Fiyatı Trust 22507 Gxt 830-Rw Avon Aydınlatmalı Gaming Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bu paraya alacağın klavye çok kaliteli olmaz. Belki bu iyidir, markaya düşük bütçede iyi diyorlardı. Trust 22507 Gxt 830-Rw Avon Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Fiyatı Trust 22507 Gxt 830-Rw Avon Aydınlatmalı Gaming Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
T thess Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 6 25 Kasım 2020 #7 Teşekkürler herkese fiyatların bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum alamamaya karar verdim.