Satılık 100 TL Steam cüzdan kodu 85 TL

ımyeh

Hectopat
Makaleler
2
İki adet 100 TL cüzdan kodu var, adeti 85 TL'den satılıktır. 7/24 havale için Akbank, Enpara, Ziraat Bankası ve yapı kredi kullanabiliriz. Kodu TeamViewer veya anydesk ile bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp girebilirim, böylece "kod çalışmadı." derdimiz olmaz. Alacak ilk kişiye Origin'de kullanılabilen Battlefield 3 Key'i hediye edeceğim.

Düzenleme: Satıldı.

Son düzenleme:
İki adet 100 TL cüzdan kodu var, adeti 85 TL'den satılıktır. 7/24 havale için Akbank, Enpara, Ziraat Bankası ve yapı kredi kullanabiliriz. Kodu TeamViewer veya anydesk ile bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp girebilirim, böylece "kod çalışmadı." Derdimiz olmaz. Alacak ilk kişiye Origin'de kullanılabilen Battlefield 3 Key'i hediye edeceğim.

Hocam selam toplam değeri 150 TL olan 3 tane Zula hesabı verebilirim bu ürün için oyunu bıraktığım için veriyorum normalde 3'ünü satsanız 150 oyundan anlayan birini bulursanız 200 Tl'ye satabilirsiniz bana acilen 1 tane 100 TL'lik Steam cüzdan kodu lazım 2 tane de istemiyorum 1 tane yetiyor.

Hocam selam toplam değeri 150 TL olan 3 tane Zula hesabı verebilirim bu ürün için oyunu bıraktığım için veriyorum normalde 3'ünü satsanız 150 oyundan anlayan birini bulursanız 200 Tl'ye satabilirsiniz bana acilen 1 tane 100 TL'lik Steam cüzdan kodu lazım 2 tane de istemiyorum 1 tane yetiyor.
Takas düşünmüyorum. Bir adet kod kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı