100 TL ye Ledli Klavye Önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önceden klavye ve mouse önerisi istemiştim fakat ablam mouse hediye etti. Sizden ricam 100 TL ye ledli bir klavye. Ledli olması lazım çünkü ilk defa oyuncu klavyesi aşacağım ve ışığı seviyorum. Logitech G105 aklımda bulunuyor fakat Technopat' da araştırma yaptım çok dar, dinlenme yeri yok tarzı yorumlar gördüm. Eğer sizden gelen klavyeleri beğenmezsem G105 alacağım.

Arkadaşlar daha önceden klavye ve mouse önerisi istemiştim fakat ablam mouse hediye etti. Sizden ricam 100 TL ye ledli bir klavye. Ledli olması lazım çünkü ilk defa oyuncu klavyesi aşacağım ve ışığı seviyorum. Logitech G105 aklımda bulunuyor fakat Technopat' da araştırma yaptım çok dar, dinlenme yeri yok tarzı yorumlar gördüm. Eğer sizden gelen klavyeleri beğenmezsem G105 alacağım.
Everest km-r1 var öyle ledli mouse klavye set halinde 85 tl civarı fakat everest üzerine kötü yorumlar var. Araştırıp bilgi edinebilirsin.

kardeşim 1,5 saat önce logitech g105 aldım 115tl 134ten inmiş bulunuyo şuan fiyatı çok harika bi klavye ışıklandırması olsun tuşların rahatlığı sessizliği ve makro tuşları başka oyuncu klavyesi yok 100 tl gibi bi fiyata boşuna kafanı yorma git al kaliteli iş çıkarmış her zamanki gibi logitech

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı