100 TL'ye ekran kartı önerisi

Destekler. İşlemci darboğaz yapmaz.

Tamam bir de bi Sorum daha var benim bildiğim intel işlemciye nvidia amd'ye de ati yygun olur da doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle doğru değil. Öyle bir şey yok. AMD işlemciye nvidia ekran kartı kullananlar da var.

Tamam Bide Bi Sorum daha var Benim bildiğim intel işlemciye nvidia amd Ye de ati Uygun olur Da Doğru mu?

Uyumsuzluk veya performans sorunu yaşamazsın. Performanstan kastım işlemcim İntel ekran kartım AMD gibisinde. Yoksa tavsiye edilen kartı biraz düşük özellikli zira fiyatından dolayı.

ASUS EAH 5450 aldım vatandan geçen sene. GPU Tweak ile kartın son gücüne kadar zorluyorum. Mediumda açıyor. Oyundan oyuna fark ediyor. 100 tl civarı ekran kartları o çözünürlükte iyi çalışıır ama , kalite bekleme. Performansı iyi olabilir. Nerden biliyorsun dersen sistemlerimiz aynı gibi.

"Dual Cpu E2140 2 Cekirdek 1.60 Ghz" Bu işlemci ile ben Gta IV oynadım.Low ve bazı ayarlarda mediumda oynanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…