100 TL'ye masa tenisi için raket önerisi

390845

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
4.969
Makaleler
1
Çözümler
11
Yer
Bodrum
Merhaba,

Masa tenisi oynuyorum ama raketim kötü olduğu için kendimi tam gösteremiyorum. Bütçem 100-135 arası. Giriş seviyesi olmayan iyi bir raket önerir misiniz? Ek olarak aklıma Butterfly 85205 modeli yattı.

Teşekkürler.
 
Merhaba,

Masa tenisi oynuyorum ama raketim kötü olduğu için kendimi tam gösteremiyorum. Bütçem 100-135 arası. Giriş seviyesi olmayan iyi bir raket önerir misiniz? Ek olarak aklıma butterfly 85205 modeli yattı.

Teşekkürler.

Dediğiniz modele baktım, giriş seviyesi olarak geçiyormuş. Kötü durmuyor. Benim zamanımda Butterfly çok rağbet görüyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum. Biraz daha bütçe arttırabilirseniz Butterfly Tİmo Boll Gold raket var. Kendim de 2-3 senedir bu raketi kullanıyorum ve önerebilirim. 4 yıl kadar önce almıştım. Beni çok güzel idare etti. Ama profesyonel olarak düşünmeyin. Ben okulda oynuyordum. Ama bayağı ciddi oynuyordum. Saatlerimi veriyordum yani. O yüzden rakete ihtiyaç duymuştum. Hala da oynuyorum ve kullanıyorum. Profesyonel anlamda en iyisi lastiğini, tahtasını, bütün parçaları kendiniz toplamanız ama oldukça maliyetli oluyor. Türkiye'de toplanabilen birkaç site vardı, oralardan bakabilirsiniz 😊
 
Dediğiniz raketi, butterfly timo boll-Gold ve Black serisini kullandım aralarında en iyisi butterfly timo boll Black o olmazsa Gold alın derim yazdığınız raketten daha iyi tek sıkıntısı çok baskı yapıldığında iz kalabiliyor.
 
Ben de belli seviyede oynuyorum xiom muv 9S almıştım zamanında raketler bayağı pahalandi ama bütçeniz varsa toplamama raket alın hazır raketten daha iyi performans gosteririler masatenisi.com sitesi tektir Türkiye'de gözümde hazır ise butterfly veya xiom dışında almayın bütçenize göre seçersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı