100 TL'ye oyun önerisi

karul

Decapat
Bu sepet içerisinden en fazla 100TL olacak şekilde oyun almayı düşünüyorum. Sizin önerileriniz nedir? Hangi oyunları almalıyım? Hangi oyunları almamalıyım? Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller.

Steam hesabım: rizz

Kişisel zevklerime göre ayarlayacak olsaydım Automata, Hitman Collection ve Thief Sim alırdım. Eğer bütçe yeterse Hellblade almanızı da öneririm. Çünkü okuduğum kadarıyla tarihinde ilk defa bu kadar indirim almış ve oynayanların ciddi bir bölümü çok farklı bir deneyim olduğunu öne sürüyor. 7 liraya karşılık şans vermeye değer.

Resident Evil serisini çok severim fakat RE 2'ye 100 TL vermek yerine daha iyi değerlendirilebilir. Çünkü oynanış süresi ciddi manada kısıtlı. Mesela ben zamanında 35 TL'ye RE 7 almıştım ve fiyatına göre mükemmel bir deneyimdi.

Kart kasıyorum. 366 tane kart var. Tahmini 80-85 TL bekliyorum. 15-20 TL'de kartta var. Sizin ekstra bir öneriniz varsa önerin. Parası çıkarsa alabilirim. Hitman serisini pek seven biri değilim fakat ucuz olduğu için alasım var.

Raft, Bully, GTA 4, Kingdom Come Deliverance, Chivalry 2, Dying Light, Batman serisi, Bioshock serisi, Metro serisi, Prototype Franchise, Resident Evil 4, Risk of Rain 2, Sleeping Dogs, Mad Max, Zombie Army...

Kütüphanemde göze çarpan bazı oyunları yazdım. Aralarında çürük yok bana göre.

Önerileriniz için teşekkürler. Zaten birkaç tanesi bende var. Olmayanları gözden geçireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…