100 TL'ye Palm Grip Tutuş İçin Oyun Faresi Önerisi

Mothitron

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 100 TL bütçe ile fare alacağım ama ne alacağıma karar veremedim. Bloody V7, Bloody A9 modellerini düşünüyorum. Elim biraz büyük ve fareyi "Palm grip" tutuş tarzı ile tutuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

3 yıldır kullandığım mouse olan Bloody V7 öneririm. Gerçekten kaliteli. Sormak istediğin varsa mouse ile ilgili her türlü sorabilirsin.

Ben de oldukça uzun süredir Bloody V7 kullanıyorum. Benim tutuşum Fingertip Grip ama Palm Grip için de oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Yine de almakta kararlıysan imkanın varsa önce bir mağazada eline alıp denemeni öneririm.

Benim elim çok da büyük değil ama Palm Grip şeklinde tuttuğum zaman orta ve işaret parmağım farenin dışına taşıyor. Bilgin olsun.

Rampage SMX-R1 öneririm.
Pek beğenmedim.
3 yıldır kullandığım mouse olan Bloody V7 öneririm. Gerçekten kaliteli. Sormak istediğin varsa mouse ile ilgili her türlü sorabilirsin.
Kullanımı rahat mı? Farenin büyük mü?
Bu farenin görünüşünü çok beğendim tam istediğim şekilde ama Bloody kadar kaliteli olmadığını biliyorum. Bloody'nin de bu modele benzer olarak Bloody V3 vardı ama satıştan kaldırılmış. Sizce bu fare alınır mı?

Pek beğenmedim.

Kullanımı rahat mı? Farenin büyük mü?
Uzunluk olarak orta boyutta ama şişkin. Çok rahat kullanımı var, resimlerinde gördüysen sağ tarafında bir çıkıntı var. O çıkıntıya yüzük parmağını koyuyorsun ve serçe parmağınıda o çıkıntının hemen sağ yan tarafındaki oyuğa koyuyorsun ve müthiş rahat. Baş parmağının hemen orada 2tane düğme var istediğin tuşu atayabilirsin. Yani elinle fareyi tuttuğunda bir yapboz parçasını birleştirmişsin hissiyatı veriyor.

O bütçeyle alınabilecek en iyi mouse (sensör ve yazılım bakımından) Rival 100'dür benim gözümde. 1 sene boyunca kullanmışlığım var, hiçbir şikayetim olmadı. Tavsiye ederim. Bu arada fiyatına şuan baktım da en ucuz 139TL'ye satışta, bütçeni biraz aşıyor.

Beğenmediğiniz kısmı nedir? Ben şahsen 3.5-4 yıldır kullanıyorum(ve ben de palm grip kullanıyorum), yani herhangi bir sorunuz falan olursa belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Şeklini beğenmedim çok girintili çıkıntılı şuan kullandığım farede öyle rahat değil ben daha çok düz bir fare istiyorum Bloody A9 veya Bloody V7 gibi.
Uzunluk olarak orta boyutta ama şişkin. Çok rahat kullanımı var, resimlerinde gördüysen sağ tarafında bir çıkıntı var. O çıkıntıya yüzük parmağını koyuyorsun ve serçe parmağınıda o çıkıntının hemen sağ yan tarafındaki oyuğa koyuyorsun ve müthiş rahat. Baş parmağının hemen orada 2tane düğme var istediğin tuşu atayabilirsin. Yani elinle fareyi tuttuğunda bir yapboz parçasını birleştirmişsin hissiyatı veriyor.
Yazılımı nasıl ekstra para ödeniyor diye duymuştum yazılımını tam anlamıyla kullanabilmek için.
O bütçeyle alınabilecek en iyi mouse (sensör ve yazılım bakımından) Rival 100'dür benim gözümde. 1 sene boyunca kullanmışlığım var, hiçbir şikayetim olmadı. Tavsiye ederim. Bu arada fiyatına şuan baktım da en ucuz 139TL'ye satışta, bütçeni biraz aşıyor.
Biliyorum o modeli gayet güzel onuda alabilirim daha tam karar veremedim.

Şeklini beğenmedim çok girintili çıkıntılı şuan kullandığım farede öyle rahat değil ben daha çok düz bir fare istiyorum Bloody A9 veya Bloody V7 gibi.

Yazılımı nasıl ekstra para ödeniyor diye duymuştum yazılımını tam anlamıyla kullanabilmek için.
Açıkçası ben crackledim. Yazılımını alarak core 3 ve core 4 ü aktiflestiriyorsunuz ve makroyu ayarlıyorsunuz. Yani ben merakımdan cracklemistim ama yazılımına para ödemeseniz bile tabiki Hz değerini, sensörün algilayabileceği yüksekliği, dpi'ı ve gecikme süresini ayarlayabiliyorsunuz. Yani almasanizda olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı