1000-1100 TL arası oyun bilgisayarı toplama

150 lira vererek hem daha iyi işlemcisi olan hem daha fazla ram yuvası olan hemde baz frekans değeri daha yüksek olan bir anakart almaktansa, daha iyi görünen yada belki daha az tıngırdayan bir kasa almak sizin tercihinizse buna bir şey diyemem; dediğim gibi düşünce meselesidir ama ben önce verimliliğe bakarım yarın sistem yetmediğinde yada elime para geçtiğinde nasıl daha ucuza yükseltirim ona bakarım. Ben çok frisby kasa kullandım çok arkadaşıma da aldırdım benim için ucuz sistemde kasa uzay montaj yapmak yerine biraz ses yalıtımı, biraz kurulum ve kullanım kolaylığı kolaylığı ve bileşenleri fiziksel korumadan başka çok fazla şey sunmuyor diye düşünüyorum. Güçlü bir sistem olsa radyatör, fan hava akış hesapları düşünülebilir ama giriş seviyesi sistemlerde böyle birşeye gerek yok. İşlemci konusunda yazdığım cümleyi tekrar tekrar okursanız belki ne kastettiğimi intibak etmeniz daha kolay olur. Neticeten yüksek bütçeyle herkes kasa toplar önemli olan düşük bütçeyi en ileri dönük ve işlevsel şekilde değerlendirebilmek buda dediğiniz gibi araştırmayı gerektiriyor. Siz biraz daha olaya fan gözüyle bakıyorsunuz anladığım kadarıyla o yüzden çok da tartışmaya girmek, yarışmak gibi bir niyetim de yok aslında zira üsluplarımız aynı seviyede değil.
Burda kime sormak istiyorsan sor Frisby kasalar kalitesiz. Ben fanlara bakmıyorum. Aynı fiyata daha kaliteli kasalar varken neden daha kötü bir kasa alınsın ki?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı