1000-1100 TL Telefon vs Bilgisayar

Shfiemzz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben bu sene lise 1 oldum ve telefonmu bilgisayrmı alayım karar veremedim. Eski bilgisayarım gerçekten çok vasat berbat 512 MB RAM, intel pentium 4 falan filan işte telefonumda var ama zaten elimdeki telefonu satıp PC toplamayı düşünüyorum. Elimde iki tane var iPhone 4 ve samsng galaxy grand var. Onları satıp üstüne biraz daha koyup PC toplamayı düşünüyorum şu an boşta sadece samsung galaxy ace kalıyor :/ Mecbur PC alırsam onu kullanıcam akıl verin. Bütçcem 1000-1100.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi öncelikle diyelim ki bilgisayar alacaksın. Peki nasıl bir bilgisayar alacaksın yani oyun için mi istiyorsun yoksa günlük kullanım için mi istiyorsunuz? benim düşüncem o bütçeye oyun bilgisayarı olacağını sanmıyorum sanırım günlük kullanım için alacaksın ancak birde telefon var hangisi sana daha çok gerekiyorsa onu al benim tavsiyem o fiyata ancak günlük kullanım için bir bilgisayar alabilirsin bu sebeple önce telefon almanı öneririm. Hangisi daha çok lazımsa onu al.

Arkadaşlar ben bu sene lise 1 oldum ve telefonmu bilgisayrmı alayım karar veremedim. Eski bilgisayarım gerçekten çok vasat berbat 512 MB RAM, intel pentium 4 falan filan işte telefonumda var ama zaten elimdeki telefonu satıp PC toplamayı düşünüyorum. Elimde iki tane var iPhone 4 ve samsng galaxy grand var. Onları satıp üstüne biraz daha koyup PC toplamayı düşünüyorum şu an boşta sadece samsung galaxy ace kalıyor :/ Mecbur PC alırsam onu kullanıcam akıl verin. Bütçcem 1000-1100.
Benimde tavsiyem derslerine çalışman. Dokuzuncu sınıf yeni liseye geçtiğin için biraz ağır gelecektir onun için oyun yerine biraz derslerine önem ver.

Bana kalırsa boş ver bilgisayar almayı. Oyun için bilgisayar alıp da ne yapacaksın? Senede oynamaya değer 5 oyun anca çıkıyor. Hikaye süresi ise 10 saat civarı oluyor. Git bir kafe de oyna bitir. Multiplayer ise zaten değişik trollerle dolu. Boşuna sinir olmana da gerek yok. Elindeki bilgisayar hala internet işini görür. Bana kalırsa zaten yeni liseli olmuşsun telefon lazım sana. İşlerini onda da halledebilirsin. 1250 TL civarına LG G4 var ithalatçı garantili. Titiz kullanıyorsan düşürmem diyorsan alabilirsin. Teknik sorun çıkarsa da gelir gelmez yollarsın bir şey olmaz.

Evet zaman çabuk geçiyor. O zamanlar 1000 liraya hatırı sayılır bir bilgisayar topluyorduk tabii. 😌

Technopat Haberler

Geri
Yukarı