1000-1500 TL arasi ekran karti onerisi

İncehesap indirimlerinden 1700 civarına 1660 Super dahi bulabilirsin ama şans işi.
attiginiza daha 10 dk once baktim konuyu acmadan once ama iste baya sans gerekiyor gercekten :D
 


İkisi de iyidir. Colorful olan modeli bir araştırın derim, ama yurtdışında oldukça biliniyor sadece ülkemizde pek bilinmiyor.

Colorful, INNO3D, Palit falan pek alınmıyor nedense. Fakat F/P'de bizi kurtaran ürünler bunlar. Kötü gün dostu gibi bir şey. Ben de MSI alacağımda dolar uçuyor
 
gtx 1650 superi arastiriyorum fakat sadece amazonda buldum o da iste turkiyeye gelicek kargo bedeli falan filan derken fiyat baya artiyor sade halini ise suan bulamadim link atma imkaniniz var mi
Burada var
 
Colorful, INNO3D, Palit falan pek alınmıyor nedense. Fakat F/P'de bizi kurtaran ürünler bunlar. Kötü gün dostu gibi bir şey.

Kesinlikle katılıyorum. Ama şöyle bir durum var mesela Palit çok köklü bir marka ancak bazı modelleri giriş seviye soğutma sunuyor. Şu an piyasada bulunan Palit 2060 Super ve INNO3D 2060 Super modelleri biraz eksik ve ısınıyor. Ama bu tamamen grafik işlemciye göre değişiyor Super'de kötüdür 1650'de iyidir vs.
 


İkisi de iyidir. Colorful olan modeli bir araştırın derim, ama yurtdışında oldukça biliniyor sadece ülkemizde pek bilinmiyor.
2 modelde cok iyi markalar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı