[Gateron Anahtarı] Anne Pro 2 61 Tuşlar Mekanik Oyun Klavye% 60 NKRO bluetooth 4.0 Type-C RGB Klavye Daha iyisini önerenler çıkacaktır elbet.
![]()
[Kiraz MX Anahtarı] Anne Pro 2 60% NKRO bluetooth 4.0 Type-C RGB Mekanik Oyun Klavye
Only US$99.49, buy best [cherry mx switch]anne pro 2 60% nkro bluetooth 4.0 type-c rgb mechanical gaming keyboard sale online store at wholesale price.tr.banggood.com
Gayet güzel bir öneri. İstiyorsa Cherry MX sürümü de var.
Bir tuş kombinasyonu ile yön tuşlarının olduğu yerdeki tuşları, yön tuşlarına çevirebiliyorsunuz. Eğer hoşunuza gitmediyse TKL bakabilirsiniz.Klavyede yön tuşları yok sanırsam, karışıklılığa neden olmaz mı?
Bir tuş kombinasyonu ile yön tuşlarının olduğu yerdeki tuşları, yön tuşlarına çevirebiliyorsunuz. Eğer hoşunuza gitmediyse tkl bakabilirsiniz.
Yüklüyor…
www.amazon.com
Ben sadece Bluetooth istiyorsunuz sandım. Hem Wireless hem de Bluetooth bir klavye var mı bilmiyorum. @Shuriken hocam biliyordur belki.Klavyeyi şimdi araştırma fırsatı buldum ve sanırsam içinden Wireless bağlantı için herhangi bir dongle çıkmıyor, sadece Bluetooth bağlantısı var yani. Başka önerebiliceğiniz hem Bluetooth olarak bağlanabilen hem de Wireless olarak bağlanabilen klavye var mı?