1000-1500 TL Koltuk Önerisi

Bütçe
1000-1500
Terlemem diyorsan xDrive 15'li terlerim kumaş olsun diyorsan hawk
Tercihim hawk genel olarak yorumlar iyi.

Bende 3-4 saat sonra terleme yaptı dedi arkadaş(klimasız ortamda).Eğer öyleyse terleme kısmında sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
Bir tane arkadaş xDrive 15'liye sakın almayın diye yorumda bulunmuş. 600-700 TL'lik koltukla aynı kalitede demiş.(Sabitlenmiş yorumlarda)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Herkes xDrive önerdiği için Hawk'tan vazgeçtim. Ofis koltuğunuda oyuncu koltuğu daha şık olduğu için eledim. Şu an xDrive Sancak ya da 15'li alacağım. Sancak'ın tasarımı daha hoş gözüküyor. 15'lide daha rahat gözüküyor.
Biraz daha inceleme yaptıktan sonra xDrive 15'li almaya karar verdim. Aklımda kalan tek şey acaba garantisi iyi mi?
 
Son düzenleme:
O zaman kendim de kullandığım Decofis Senkron'u önerebilirim. Ben alırken özellikle deriden uzak durdum, hem terletir hem deforme olur kötüleşir biraz terleyen biriysen geçmiş olsun ki ben öyleyim. Bu koltuğu aldığımdan beri terlediğimi hatırlamıyorum sana öyle söyleyeyim. Oturak süngeri güzel, kumaşı da kotumsu bir his bırakıyor, kolay kolay zarar görecek bir şey değil.
sırt mekanizması nasıl yatıyor oturma kısmından bağımsız mı? Ben sırt yatırdığında oturma mekanizması havaya kalkan sandalyeleri sevmiyorum ayaklarda havaya kalkıyor diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı