1000-1500 TL kulaklık tavsiyesi

romeofek91

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2018
Mesajlar
9
Merhaba bütçem 1000-1500 TL
Şimdiye kadar kullandığım kulaklıklar:
Sennheiser GSP 300
HyperX Revolver S
HyperX Cloud 2
Steelseries 200
Steelseries 800

Amacımsa sadece oyun ve konfor.

Şu an HyperX Cloud 2 kullanıyorum. Aslında memnunum ama orta segmentlerden çıkıp üst segmentlere çıkış yapmak istiyorum kulaklıkta, her türlü tavsiyeye açığım. Kulaklık ve ses kartı ayrı alıp diyelim ki Sennheiser Game Zero/One'dan daha iyi ses kalitesi alıcaksam niye olmasın her türlü tecrübelilerden öneri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Ben Razer Kraken 7.1 v2 kullanıcısıyım gayet rahat uygun ve güzel kullanabilirsin. Tek sıkıntısı kaba olması.
Tiamat 7.1 v2 de alabilirsin.
 
Bir kulaklığa bu bütçeyi ayırabiliyor olsaydım üzerine biraz daha ekleyip Asus Centurion 7.1 kulaklık alırdım şahsen. Bu model haricinde Sennheiser Game Zero'ya da göz atabilirsiniz.
 
Hocam bende uzun süredir bu fiyatta araştırma yapıyorum ancak SS Actris serisi kulağıma biraz fazla baslı yaptığından dolayı ben sevmedim ancak SS Actris 5i deneyimleyebilmiştim. Şu anda benim aklımda şöyle bir soru var GSP 600 mü GSP500 mü GSP550 mi yoksa SS Actris PRO mu bunlar dışında diğerleri fazla overrated. Geliyor bana amazonda 200-250 dolar arasında bulunuyor söylediğim kulaklıklar şu anda dolar anlık 5,20 olduğu için bütçenize de uygun bunlar arasından beğendiğinizi alıp kullanabilirsiniz GSP600 ü test etme şansım olmuştu hayatımda denediğim en rahat kulaklıktı ama closed back olması beni hala düşündürüyor.
 
Arkadaşlar yanlış bilgi vermişler GSP 600 GAME ZERO nun iyileştirilip sürücüleri değiştirilip yeniden piyasaya sürülmüş hali GSP 600 her noktada bir tık üste çıkıyor tabi arasındaki fiyat farkına değer mi bu sorunun cevabı ne kadar PC başında durduğunuza bağlı 6 saat ve üstünde şayet vazgeçilmez kulaklık GSP serisi olucaktır. GSP 550 hakkında daha çok net bir bilgi yok ( ingilizce ataştırma yapıyorum 1-2 tane sağlam kaynak var ).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı