1000-1500 TL kulaklık tavsiyesi

GSP serisi 300/350 dışında alınabilir değil, $200 çok fazla bir ücret, Game One/Game Zero $120'a alınabiliyor. Kalan $80'a da güzel bir ses kartı alırsınız emin olun çok daha iyi ses elde edersiniz.

Tabii çok paranız var ise yukarıdaki söylediklerimi dikkate almayın. F/P açısından konuşuyorum yoksa GSP serisi de ses kalitesi olarak çok başarılı.
 
Açıkcası FPS oynuyorsanız çoğunluk ile GSP serisi üzmez. Ama benim gibi genellikle LOL Strateji veya Singleplayer oyunlar oynuyorsan yani arkada da müzik dinleyeceksen pek iyi tercih değil. Ama rahatlık konusunda gönlün ferah olsun hepsini denedim hepsi rahat. GSP500 şu an 1319TL GameEkstra da stok bitti gözüküyor çünkü benim sepetim de :D

Aklımda 2 soru var SS Arctis Pro +Gamedac mi alsam yoksa GSP 500/600 mü alsam.
 
850 TL'ye bu alınabiliyorken, gidip de GSP serisinde o kadar para vermeye hiç gerek yok. Yukarıda da dediğim gibi artan parayla çok güzel bir ses kartı alınır.

Arctis Pro güzel bir kulaklık ama yanında gelen GameDAC tam bir çöp, almayı kafaya koydusanız ki önermem GameDAC'sız sürümünü alın.
 
Amazondan direk alımına pek sıcak bakamıyorum hocam ya sonuçta elektronik ürün, herhangi bir arıza da garanti olmuyor, yoksa tabi ki fiyat olarak tartışılamaz bile.

Arctis Pro'yu İstanbul'a gittiğimde maalesef deneme fırsatım olmadı acaba ses kalitesi nasıldır, Birde 1500 TL verip Arctis 3-5 kalitesi almakta istemiyorum.

Bu arada Arctis Pro +Gamedac 1500TL şu an her yerde 2000 TL olduğu için o fiyata almak cazip gözüküyor.
 
Game One/Game Zero tercih etmenizi öneririm, kalan parayla Creative Sound Blaster Z alınabilir.

Anladığım kadarıyla sizin aklınız Arctis Pro'da kalmış, arada fiyat farkı olmasa alınabilirdi ama komik bir fiyat farkı var.
 
Evet açıkçası biraz aklım kalmadı desem yalan olur. 2 arkadaşım Arctis 3 kullanıyor gayet memnunuz bence Arctis Pro alabilirsin bütçen yüksek dedi, çoğu sitede de "Best Gaming Headset" adında bu kulaklık öneriliyor. Game One/Game Zero da bass eksikliği hissetmesem açıkçası düşünmeden alırdım gayet güzel kulaklıklar.

Ama Sennheiser'in politikası da şu yönde; Bir oyun kulaklığı, oyunun önüne değil, oyuna girmeli. Oyun sesi, kaydedildiği gibi gösterilmeli ve fazladan bastan etkilenmemeli veya herhangi bir şekilde değiştirilmemelidir.

Şeklinde açıklıyor bass eksikliğini.
 
Game One/Game Zero tercih etmenizi öneririm, kalan parayla Creative Sound Blaster Z alınabilir.

Anladığım kadarıyla sizin aklınız Arctis Pro'da kalmış, arada fiyat farkı olmasa alınabilirdi ama komik bir fiyat farkı var.
Mümkünse bu konuya bir açıklama getirir misiniz?
@Godsume son olarak ne aldınız ?
 
Game one almıştım Amazon’dan, fabrikadan kaynaklı hatadan dolayı iade ettim. Geri gitmesi, para iadesi, tekrar sipariş verilip satın alınması, gelmesi derken o kadar beklememek için tekrar sipariş vermedim. Ama sorarsanız gayet hoş, gerçekçi sesler veriyor bass olarak birazcık yetersiz sadece.
Şu an ise Hyperx Alpha kullanıyorum, ondanda memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı