- Makaleler
- 8
İleride ciddi yay sesi sorunu çıkarabilir.
Yardım - XPG Summoner çınlama/yay sesi.
Switch:Cherry MX Blue Klavyeyi alalı 3/4 hafta oluyor, videoda ki ses normal mi ? Bazı tuşlar (i yi gösterdim videoda) enter, backspace mesela, diğer tuşlara göre daha yüksek çınlıyolar. Teknik bir hatamı yoksa mekanik klavyede kaçınılmaz mı bilmediğim için konu açtım. Duruma göre iade veya...forum.donanimarsivi.com
XPG Summoner çınlama sesi sebebiyle iade edilir mi?
1. klavyen gayet güzelmiş. Ben 1. klavye olarak XPG aldın sandım benim hatam. 2. klavye olarak da yine XPG'yi önermem ve Gamepower markasından uzak dur. ASUS şu an güzel bir seçenek gibi duruyor. Klavye Çin'den söylenir bu işin raconu buymuş :) AliExpress Banggood whatgeek gibi siteleri...www.technopat.net
XPG Summoner yüksek yay sesi
Selam arkadaşlar, 1 hafta önce gaming.gen üzerinden XPG Summoner Blue Switch aldım. Klavyeden çok memnunun fakat öyle böyle bir yay sesi yok. Özellikle space ve enter tuşuna basınca yay sesinin gitmesi için 2-3 saniye bekliyorum. Ufak tefek şeylere takılan bir insan değilim, kullanır geçerim...www.technopat.net
Buzzing/Coil Whine
STREAK65/STREAK65 LP may display buzzing/coil whine caused due to the PWM (Pulse-width modulation) which is how the LEDs within the keyboard power and adjust their brightness levels. The dimmer the LED is, the less you'll hear it and vice versa. ...
Mekanik klavye önerisi
%75 80 veya TKL tarzı klavye arıyorum. Bütçe 1300-2300 (Yurt dışı olursa vergi dahil fiyatı 2300 geçmesin) Önerilerinizi bekliyorum. Bir kaç tane buldum ama bunun yerine bunu al diyebileceğiniz klavyeler var mı? Dareu EK75 Feker IK85 (Vergi ile ne olur bilemedim) Ajazz AK820 Pro ( Vergi...
forum.donanimarsivi.com
AK871 ile aynı switch muhtemelen, yorumlarda yay sesi var denmiş:
AJAZZ AK873-%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Hot-Swap Mavi Anahtar Mekanik Klavye-Sarmal Usb C Kablosu-Rainbow Backlit-QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları-PC/Mac için Çıkarılabilir Manyetik Üst Kapak : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AJAZZ AK873-%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Hot-Swap Mavi Anahtar Mekanik Klavye-Sarmal Usb C Kablosu-Rainbow Backlit-QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları-PC/Mac için Çıkarılabilir Manyetik Üst Kapak : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Sizin önerdikleriniz de ses yönünden sorunlu.
Bu bütçede kusursuz ürün yok.