1000-1500 TL'ye Laptop Önerisi

  • Konuyu başlatan isokent
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4B
I

isokent

Ziyaretçi
Öncelikle Merhaba,

Üniversiteye başlıyacağım ve orada Autocad çizim dersleri mevcut. Çizim programlarını kaldıracak günlük işlerimi yapmama kolaylık sağlayacak bir laptop bilgisayar arıyorum. Marka olarak Toshiba ve Lenovo düşünüyorum diğer markaları bilmiyorum tam olarak. Bütçem 1000-1500 Liradır. Isınma problemi yaşamayacağım ve ekran kartına çok önem veriyorum herkes gibi sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumunuz için teşekkürler. Beraber çalıştığımız bilgi işlemdeki arkadaşlar asus u geri planda gördüklerini tavsiye etmediklerini söylediler.Daha başka marka ve modellerde tavsiye ettiğiniz varmıdır.
 
Toshiba'nın servisine çok mu iyi diyorlar merak ediyorum. Isınma sorununa gelince Toshiba laptobum cayır cayır yanıyor. Hatta ilk aldığımız gün bile klavye kısmında inanılmaz bir sıcaklık vardı. Servisi aradık hatta ama hiçbir şey bilmiyorlardı. Toshiba Asus'un yanına bu iki konuda da yanaşacak bir firma değil. Asus en iyi servislerden birine sahiptir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı